Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Tanzanit karkötő 6 mm

Csodaszép karkötő egy ritka és különleges ásványból: tanzanitból.

A tanzanit hatása:

A tanzanit az átalakulás köve, amely segíthet feloldani a betegségek és a karma berögzült régi mintáit. Erős spirituális energiával rendelkezik, lehetővé teszi számunkra, hogy optimizmussal és inspirációval haladjunk előre, irányt ad, és elősegíti, hogy minden erőnket a legmagasabb szintű vágyaink és álmaink elérésére összpontosítsuk.
A tanzanit minden szinten fokozza a gyógyulást, valamint megvédi azokat, akik gyógyítanak.

A tanzanit testi hatásai:

A tanzanit enyhíti a bőrbetegségeket, tisztítja a torkot és a tüdőt, valamint fül- és szembetegségek kezelésére is használható. Erősíti az immunrendszert, felgyorsítja a betegség utáni felépülést, méregteleníti és regenerálja a sejteket és szöveteket, valamint hasznos lehet gerincproblémák esetén is.


Felhasznált ásványok:
- tanzanit: 5-6 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
202207042