Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Türkinit ÉLETFA medál  (lánccal is kérhető)
Türkinit ÉLETFA medál (lánccal is kérhető)
2 490 Ft

Türkinit ÉLETFA medál (lánccal is kérhető)

A türkinit a nevét a türkizről kapta, hiszen első ránézésre könnyű összetéveszteni őket, de valójában semmi köze nincs a türkizhez, hanem színezett howlit, így a howlit tulajdonságait hordozza, ezért elsősorban segít kitisztítani a gondolatainkat, méregteleníti a lelkünket és az érzelmeinket, valamint megvilágítja, hogy mit is akarunk valójában. Súlyproblémákra is hatásos, mert úgy tartják róla, hogy segíti és serkenti az emésztést, és erősíti a kitartást, így a fogyókúrát és a diétát hatékonyabbá teheti. Segít abban, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A türkinit viselése után alkalmasak leszünk arra is, hogy mások felé türelemmel és megértéssel forduljunk anélkül, hogy előítéleteink és negatív hozzáállásunk lenne.
Az életfa-szimbólumnak pedig számos jelentése van, amik közül az egyik, hogy a változások felé haladó úton a mában való stabilitást szimbolizálja.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek

Az türkinit medál mérete kb. 30 mm, a fém részek nikkelmentes fémből készültek, a lánc hossza (ha kérsz hozzá) 45 cm.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
turk002