Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJ LEHETŐSÉGEK jáspis, regalit, netstone, rózsakvarc aura karkötő Kosoknak
ÚJ LEHETŐSÉGEK jáspis, regalit, netstone, rózsakvarc aura karkötő Kosoknak
3 990 Ft

ÚJ LEHETŐSÉGEK jáspis, regalit, netstone, rózsakvarc aura karkötő Kosoknak

Kosok, készüljetek, hamarosan indul az év legtüzesebb része!
Alkothattok, robbanhattok, indulhattok kedvetekre, ehhez azonben feltétlenül szükséges, hogy lezárjátok és magatok mögött hagyjátok azokat az ügyeket, helyzeteket és embereket, amikre ha rágondoltok, csak egy fejcsóválásra futja.
A gyors és hatékony döntésekhez erőt ad a jáspis (ami úgyis a Ti fő ásványotok), illetve ezt erősíti még a regalitjáspis, amivel az elfogadást segíthetitek és azt, hogy bennetek a belső béke megszülethessen, a kövek a szíveteket nyitják meg, hogy minél fájdalommentesebb legyen az egész folyamat, s ne kelljen hosszasan toporogni miatta.
Készüljetek!

Felhasznált ásványok:

- jáspis (vöröses barna): 8 mm
- regalit jáspis  (piros): 8 mm
- netstone (bézs/narancssárga cirkás): 8 mm

- rózsakvarca aura (halvány rózsaszín): 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

 

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
kos001