Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2023.08.01-08.31

9termék 19

Az angyal aura, amit a boldogság kövének is hívnak, tulajdonképpen speciálisan kezelt hegyikristály, mely a legkisebb fény hatására is ragyogni kezd, mint a tündöklő szivárvány.

zt tartják róla, hogy kiegyensúlyozottá tesz, oldja a feszültséget, és támogatja a hitelességre való törekvést.

2 490 Ft

Az életfa-szimbólum számos jelentése közül az egyik az, hogy a változások felé haladó úton a mában való stabilitást szimbolizálja. Ezen a medálon hegyikristályra van erősítve az életfa, amelyet az egyik legerősebb és leggyógyítóbb hatású ásványként tartanak nyilván ezoterikus körökben.

3 990 Ft

A heliotróp, amelynek a másik neve a sokat mondó "vérkő", már az ókorban is úgy tartották róla, hogy segít a vérszegénységen, javítja a vérképet, serkenti a vérkeringést, és erősíti az immunrendszert.

2 490 Ft

A holdkő minden női testi-lelki problémára megoldást jelenthet, az összes hormonális ciklusunkat jótékonyan szabályozza a pubertáskortól kezdve, a termékenységen és terhességen keresztül egészen a menopauzáig bezárólag.

2 990 Ft
Nincs raktáron

Ha úgy érzed, hogy itt az ideje a saját kezedbe venni az életed irányítását, adj egy esélyt a lápisz lazulinak, és segítségedre lesz benne! 

A lápisz lazulit a "bölcsesség őrzőjeként" emlegetik, energiája szorosan összefügg viselője mentális tudatosságával és intuíciójával. A lápisz felszabadítja azokat a képességeidet, melyek lehetővé teszik, hogy a valódi énedet hozd felszínre és a valódi életed éld meg, segít felismerni a valódi értékeidet. Az ásványban aranyló aprócska pirit szemcsék segítenek egyensúlyban tartani a napfonat csakrát és a harmadik szem csakrát. Amikor ez a harmónia teljesül, a személyes vágyak egyesülnek az isteni akarattal, így semmi sem lesz lehetetlen előtted.

2 990 Ft

A lepidolit hagyja, hogy megéld az érzelmeidet, de feloldja az összes félelmet és haragot, így újra tiszta fejjel és pozitívan tudsz gondolkozni, még a legrosszabb helyzetekben is élni fog benned a remény, és világosan fogod látni magad előtt a kiutat. Segít abban, hogy a mottód "Az új mindig jobbat hoz"legyen, energiáidat újra az előtted álló lépésekre tudod majd összpontosítani, a változásban pedig csak a pozitív dolgokat fogod látni.

2 990 Ft

A HEGYIKRISTÁLY az egyik legnépszerűbb kristály, fokozza a többi kő hatását.
Önállóan vagy más ásványokkal együtt is viselhető.
Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
Mindenféle betegség esetén használhatjuk, mivel általános gyógyító, vagyis mindig azt a rezgést közvetíti felénk, amire épp szükségünk van a gyógyuláshoz.

2 990 Ft
Nincs raktáron

Rózsakvarc, a szeretet köve.

A rózsakvarc mosolyt csalt az arcodra, és melegséget hoz a szívedbe, lelkedbe, és ez nem véletlen, hiszen ez a halvány rózsaszín, opálos kristály a feltétel nélküli szerelem és szeretet köve. Szeretet áraszt, nyugalmat és békességet hoz a szívünkbe, pozitívan hat az érzelmeinkre, megnyitja szívünket mindenfajta szeretet befogadására - legyen ez az én szeretete, a család szeretete, a baráti szeretet és persze a romantikus szerelem.

3 490 Ft
Hunyd le a szemed, és gondold azt, hogy álmaid tengerpartján állsz. A szél játszadozik a hajaddal, a homok finoman a bőrödre tapad, a tenger halkan suttog a füledbe, azonnal magával ragad a tengerpart varázsa.
A tenger olyan, mint egy végtelen tükör, és azt sugallja, hogy minden lehetséges és megvalósítható. Az álom és a vágyak úgy ringatóznak a hullámokban, mintha a végtelenségig terjedő horizont lenne a céljuk. A szíved könnyebb lesz, a lelked szabadabbnak érzi magát. 
Az idő elmosódik, és mintha a múlt és a jövő egyesülne ezen a varázslatos helyen. Emlékek tűnnek fel, mint a kagylók és a tengeri csigák házai a homokban, ezekből erőt merítesz, és az előretekintés reménységgel tölti el a szívedet. Minden érzéked éber, és az egész lényed átjárja a nyugalom és a béke.
Ez a karkötő egy kicsike darabot hoz el neked ebből a tengerparti paradicsomból, felidézve minden kellemes emlékét. A kék regalitjáspis színe a tenger vízét tükrözi vissza, a roppantott hegyikristály a hullámok pajkos játékát idézi, a csigaház pedig egy apró ajándék a tengertől, hogy mindig érezd magadon a nyári napok és remény melegét.
Minden alkalommal, amikor viseled, az emlékek felidéződnek, a pillanatok újraélednek, és a remény újra energiával tölt fel,, bárhol is leszel.
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Felhasznált ásványok: kék regalitjáspis, roppantott hegyikristály: 8 mm


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
9termék 19