Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚT A SZÍVHEZ kunzit / teklagyöngy karkötő
ÚT A SZÍVHEZ kunzit / teklagyöngy karkötő
2 790 Ft

ÚT A SZÍVHEZ kunzit / teklagyöngy karkötő

A kunzit egy ritka, gyönyörű féldrágakő, sejtelmes rózsaszínes/lilás színe mindenkit elbűvöl.
Azt tartják róla, hogy megnyitja az utat a szív és az elme között, innen kapta az "egyensúly köve" elnevezést. Segít kiépíteni a bizalmat, segít a szívünk köré épített falak lebontásában, ezáltal utat nyit mások felé. Begyógyítja az összetört szíveket, de a szerelmesek közötti összetűzéseket is elsimíthatja. 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 790 Ft
Részletek

A karkötő 8 mm-es kunzit és üveg teklagyöngyökből készült, strasszos köztesekkel díszítve. 

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, jelezd felénk (ebben az esetben a megrendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatban kérjük feltüntetni, hogy hány cm-es csuklóra készítsük a karkötőt).

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
kunzit01BF