Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Unakit kettős végű VOGEL medál (lánccal is kérhető)
Unakit kettős végű VOGEL medál (lánccal is kérhető)
3 490 Ft

Unakit kettős végű VOGEL medál (lánccal is kérhető)

A kettős végű medálok mindkét végükön egy-egy ponttal rendelkeznek, ez a forma lehetővé teszi, hogy az energiájuk mindkét irányba áramoljon, azaz az egyik ponton elnyelik az energiát, a belsejükben átalakítják, a másik ponton pedig kibocsátják. 

A kettős végű medálok leggyakoribb használatai:

- energetikai gyógyítás és tisztítás

- csakrák tisztítása és energetizálása

- stagnáló energiák eltávolítása

- jóga és meditáció eredményesebbé tétele

- stressz enyhítése és relaxáció

- energiablokkok eltávolítása

- összpontosítás egy adott szándékra.

 

Ez a gyönyörű kettős végű medál unakitból készült. Az unakit megerősíti a lelket, segít leküzdeni a tehetetlenség érzését, és túllépni a fájdalmas emlékeken. Emellett kiváló immunerősítő, és az egészséges életmód kialakításával kapcsolatos erőfeszítésedeit is szerencsésebbé teheti, de gyorsabbá teheti a betegség vagy műtét utáni felépülést is.

 

A medál mérete: kb. 3,5 cm 

Fém részek (és a lánc anyaga, ha kérsz hozzá): nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

A lánc mérete (ha kérsz hozzá): 45 cm.

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
VOG_0509_4
Kiegészítő termékek