Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

VÉDELEM A HÉTKÖZNAPI ZŰRZAVARBAN - hipersztén medál (lánccal is kérheted)
VÉDELEM A HÉTKÖZNAPI ZŰRZAVARBAN - hipersztén medál (lánccal is kérheted)
3 990 Ft

VÉDELEM A HÉTKÖZNAPI ZŰRZAVARBAN - hipersztén medál (lánccal is kérheted)

Mondj búcsút a mindennapi stressznek és a zavaró gondolatoknak ennek a gyönyörű hipersztén medálnak a segítségével. Ez a varázslatos drágakő nem csak a fizikai szépségedet emeli ki, de egyúttal meg is véd a kaotikus hétköznapokkal szemben, megerősítve a belső csendet és harmóniát. Különleges, bársonyos energiát közvetít, amely képes lenyugtatni az elmét, megteremteni a békét és a tisztaságot, akkor is, ha épp a legviharosabb élethelyzetben vagy. 

Legyen szó stresszes munkáról, fontos tárgyalásról, vagy akár csak egy nyugodt napról otthon, a hipersztén medál minden helyzetben a segítségedre lesz. Viseld, és hagyd, hogy a kő energiája harmonizálja és rendezze gondolataidat, miközben védelemmel ölel körül minden helyzetben. Ráadásul, ha a meditáció és a belső utazások is a rendszeres részét képezik az életednek, meglátod, hogy ezzel a drágakővel még mélyebb élményekre tehetsz szert.

 

Ásvány: hipersztén

A medál mérete: kb. 25x15mm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete (ha kérsz hozzá): 45 cm. A fém részek nikkelmentes fémből/nemesacélból készültek.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240510HM
Kiegészítő termékek