Termék részletek


VÉDELEM kunzit / teklagyöngy karkötő

VÉDELEM kunzit / teklagyöngy karkötő
3 490 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
A kunzit egy ritka, gyönyörű féldrágakő, sejtelmes rózsaszínes/lilás színe mindenkit elbűvöl.
Nagyon fontos védő kő, semlegesíti a negatív energiákat, az ártó külső hatásokat. Azt tartják róla, hogy megnyitja az utat a szív és az elme között, innen kapta az "egyensúly köve" elnevezést. Segít kiépíteni a bizalmat, segít a szívünk köré épített falak lebontásában, ezáltal utat nyit mások felé. Begyógyítja az összetört szíveket, de a szerelmesek közötti összetűzéseket is elsimíthatja. 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • A karkötő kunzit gyöngyökből (4 db 8 mm-es és 1 db 10 m-es) és 8 mm-es üveg teklagyöngyökből készült, nikkelmentes fémből készült köztesekkel díszítve. 

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, jelezd felénk (ebben az esetben a megrendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatban kérjük feltüntetni, hogy hány cm-es csuklóra készítsük a karkötőt).

  • Cikkszám
    kunzit02