Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Valódi TÜRKIZ fiola
Valódi TÜRKIZ fiola
1 290 Ft

Valódi TÜRKIZ fiola

Valódi türkiz splitterrel teli fiola.
A türkiz neve Törökország francia nevéből származik, ők ismertették meg a világgal akkor, amikor a selyemúton keresztül más egyéb luxuscikkekkel együtt behozták Keletről. Különlegessége folytán az egyház egyből lecsapott rá, és egészen a 14. századig világi ékszerekhez nem is használhatták fel. De ez nem csak Európában volt így, számos vallásban szent kőként, mágikus talizmánként kezelték, egyiptomi fáraók koronakövei, azték istenek áldozati tárgyai, perzsa mecsetek cifra díszítései készültek belőle.
Ma már szerencsére számunkra is elérhető, bár a valódi türkizt még most is nehéz beszerezni, és nagyon gyakran hamisítják, legtöbbször a fehér howlitot festik meg türkizkék színűre. Azt tartják róla, hogy energiája könnyen programozható (ezért is volt annyira közkedvelt már évezredekkel ezelőtt), kék színe pedig hatékonyan tisztítja a viselője auráját és környezete energiáit.
A türkiz fiola használata: tarts belőle a nappaliban, vagy olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 290 Ft
Részletek
A fiola mérete: 4 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk103