Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

YOGA LADY szobor, 24 cm - arany/piros

YOGA LADY szobor, 24 cm - arany/piros
YOGA LADY szobor, 24 cm - arany/piros
Varázsolj egy harmóniát és nyugalmat sugárzó sarkot az otthonodba, ahol akár néhány percre, akár hosszabb időre el tudsz bújni a világ elől! Egy olyan kis zug, ahol megszűnik a rohanás, ahol csak magadra tudsz figyelni, ahol TE vagy a legfontosabb, ahol igazán hallod a belső hangodat. Az se legyen ebben akadály, ha nincs erre a célra egy külön szobád, rendezz be a szoba egyik sarkába egy kis polcot, vagy a komód tetejét, és fordíts felé egy kényelmes fotelt, és máris készen van a saját kis béke-szigeted. A polcra kerülhet egy mécses vagy füstölő, néhány ásvány, növények, számodra kedves képek, és bármi, ami segít az ellazulásban.
A béke-szigeted egyik alapdarabja lehet ez a kézzel készült, harmóniát és eleganciát sugárzó Yoga Lady szobor, mely mindig arra fog ösztönözni, hogy szakíts néhány percet az idődből a feltöltődésre.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

8 990 Ft
Részletek

A szobor mérete: 24x16 cm.

Anyaga: műgyanta

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
YL003PA