Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ZODIÁKUS szelenit korong - fekete, 14 cm
ZODIÁKUS szelenit korong - fekete, 14 cm
8 990 Ft

ZODIÁKUS szelenit korong - fekete, 14 cm

Kapcsolódj a csillagokhoz ennek a csodaszép és különleges, nagy méretű szelenit korongnak a segítségével! A ZODIÁKUS szelenit korong számos lehetőséget nyújt arra, hogy elmélyülj és felfedezd a ezotéria és az asztrológia csodálatos világát, és a lakásod dísze is lehet!

Tippek a használatához:

- mindig az aktuális csillagjegynek megfelelő ásványt tarts rajta, hogy felerősítse a csillagjegy által közvetített pozitív energiákat, melyet egy mondattal minden nap meg is erősíthetsz: "Ma a ..... csillagjegy energiája vezérel engem, és én harmóniában vagyok vele."

- tegyél 1-1 ásványt a saját és a szeretteid csillagjegyének szimbólumára, ez lehet például rózsakvarc (hogy a köztetek lévő szeretetet erősítse), hegyikristály (mely egészséget és szerencsét hozhat nektek), vagy mindenkinek a saját szerencseásványát is használhatod

- a zodiákustól függetlenül természetesen az ásványaid, ásványékszereid tisztítására és feltöltésére is használhatod.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 14 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

8 990 Ft
Részletek

A lap átmérője: 14 cm.

(A küldött terméken a minta elhelyezkedése kismértékben eltérhet.)

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
szel240204_5