Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÁSVÁNY TUDÁSTÁR

Az ásványok beprogramozása...

Mónika
Mónika
2021.08.04 19:48
Az ásványok beprogramozása...

... avagy dolgozzatok össze: Te és a karkötőd!

A tőlem vásárolt ásványt megtisztított formában kapod meg, de érdemes azzal kezdened, hogy “beprogramozod”, azaz egyértelművé teszed, hogy mi az, amiben “szeretnéd kérni a segítségét”. Tudom, furcsán hangzik ez így, azért is tettem idézőjelbe. Bárki bármit mond, sohase feledd, hogy az ásványok nem varázskövek, amelyek majd egy csettintésre megváltoztatják az életedet, ők csak eszközök, segítők számodra, hiszen nélküled, a te teremtő akaratod és szándékod nélkül nem működnek.

Az ásványok beprogramozása 4 nagyon egyszerű lépésből áll:

  1. Már a programozás megkezdése előtt tudd, hogy pontosan mit akarsz. A legjobb, ha előre leírod, már csak azért is, mert írás közben jobban át tudod gondolni, és pontosabban meg tudod fogalmazni a szándékaidat.
  2. Vedd a kezedbe az ásvány(ékszer)t, csukd be a szemed, végy három mély lélegzetet, majd ezután egyenletesen lélegezve próbálj meg ellazulni, és fókuszálj a problémádra, melyet előre leírtál. Gondolataidat irányítsd a kezedben tartott ásvány felé, például így: “Kérem a kezemben lévő ásványok energiáját, hogy segítsék elérni a …… (szándékomat)”.
  3. Miután pontosan megfogalmaztad az ásványok által elérendő célodat, próbáld meg elképzelni, hogy már elérted őket, próbáld megélni azt az érzést, amit akkor fogsz, amit akkor fogsz, ha a valóságban eléred.
  4. Végül adj hálát mindezért.

Elég egyszer beprogramozni az ásványt, vagy többször szükséges?

Ha úgy érzed, rendszeres időközönként (pl. havonta) a programozást megismételheted, mintegy megerősítésként saját magad, és az ásványod számára is. A programozás a te döntésed, ha szeretnéd, tedd meg, de nem muszáj, az ásványaid programozás nélkül is “teszik a dolgukat”.