Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÁSVÁNY TUDÁSTÁR

Miben rejlik az ásványok titkos ereje?

Mónika
Mónika
2021.11.21 19:41
Miben rejlik az ásványok titkos ereje?

Az ásványkarkötőket általában nem csak a  szépségük miatt hordjuk, hanem a nekik tulajdonított különböző hatások miatt is, és bár ezek tudományosan nem bizonyítottak, de akik egyszer megtapasztalták az erejüket, onnantól kezdve úgy érzik, hogy soha nincsenek egyedül az életben, mindig van egy titkos kis segítő, egy csodatevő tündér, aki megkönnyíti a mindennapi életet, vagy akár támaszt nyújt a nehezebb időkben.

 

 

Sokan sokféleképpen magyarázták már az ásványok hatását, kezdve az összetételüktől, a rezgéseken át a beléjük vetett hitig, de ami a legfontosabb, az... TE MAGAD vagy!

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy az ásványok önmagukban nem varázskövek, nem attól fog megváltozni az életed, hogy felveszel reggel egy ásványkarkötőt, vagy egy marokkövet teszel a zsebedbe… Hanem attól fog megváltozni, hogy az ásványok segítségével dolgozol magadon, és a helyzeteden. Nagyon fontos, hogy te magad akard a változást, hogy figyeld a jeleket, élj a feltárulkozó lehetőségekkel, és akarj előre menni az életben! Az ásványok ebben lesznek a segítőid, szinte tálcán viszik majd eléd az információkat, keresztezik az utadat a megfelelő személyekkel, vagy nyitják meg a kapukat, de bemenni rajtuk majd neked kell. Az elhatározásodat, hogy megváltoztatod az életed, vagy annak bármely területét (vagy ha be akarsz vonzani valamit, vagy el akarsz engedni valamit), tedd az életed részévé, és foglalkozz minden nap egy kicsit vele, az ásványok pedig ebben fognak segíteni, erre fognak emlékeztetni nap, mint nap.

Gondolj úgy rájuk, mint például a legközelebbi barátaidra, akikkel megosztod a gondjaidat! Már sokszor csak attól jobb, hogy elmondod ezeket a problémákat, meghallgatnak, véleményük van, és tanácsot adnak, amit el is fogadsz, ha megbízol bennük. De nem elég helyeselve bólogatnod, hanem úgy is kell tenned, ahogyan tanácsolják neked!

Vegyük például a rózsakvarcot, mely a szeretet és szerelem köve. Attól, hogy rózsakvarc karkötőd lesz, nem változik meg egycsapásra a viszonyod a többiekkel, nem lesz azonnal sokkal több önbizalmad, és nem fog másnap a nagy Ő bekopogtatni az ajtódon, hogy feleségül kérjen. De ha minden nap az adott problémával foglalkozol majd a rózsakvarc hatására, és ha minden nap csak egy kicsit is teszel majd a megoldás érdekében, teljesen biztos, hogy a siker nem marad el!

Ha meg szeretnéd tapasztalni az ásványok erejét, kezdd el most a "munkát", nézz szét a Tündérkomód Webáruházban, az ezerféle ásvány közül Te is megtalálod, amire szükséged van! Kezdd a "Válogass ásványok szerint" kategóriában, vagy az "Újdonságok"-nál, ahol hetente vannak feltöltve a legújabb termékek, vagy fordulj hozzám bátran, és segítek neked kiválasztani a megfelelőt, írj ide üzenetet: info@tunderkomod.hu.

Szeretettel: Mónika - Tündérkomód