Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÁSVÁNY TUDÁSTÁR

Az ásványok hatása..

Mónika
Mónika
2022.07.25 12:35
Az ásványok hatása..

... van-e rá tudományos bizonyíték, vagy humbug az egész?

Manapság nagyon divatosak lettek az ásványok, melyekről sokan azt tartják, hogy nem csak szépek, de olyan hatásokkal bírnak, melyek képesek az emberi szervezet meggyógyítására, vagy az életünk jobbá tételére. Vajon ez tényleg így van, vagy csupán egy sikeres marketing-fogás? Ebben a cikkben ezt az izgalmas kérdést járjuk körbe.

Az ásványok hatása

Kezdjük egy kis nagyon-nagyon leegyszerűsített fizikával. A világunkban minden energia, az anyag is energia, maga az élő szervezet is. Az energiának rezgése van, így minden anyag valamilyen frekvencián rezeg, a különböző rezgések pedig összeadódhatnak (felerősíthetik egymást), vagy kiolthatják egymást. A pozitív dolgoknak magasabb rezgése van, míg a negatívaknak alacsonyabb, igaz ez a hangulatokra, egészségügyi állapotra, betegségekre, de még a szándékokra is, hiszen maga az agyunk is energia, így a gondolataink is különböző energiafolyamatok. Az ásványoknak a szerkezetük miatt állandó a rezgésük, így attól függően, hogy milyen rezgéssel kerülnek kapcsolatba, felerősítik vagy éppen kioltják azt, így visznek minket közelebb a céljaink felé, vagy így segíthetnek a betegségek leküzdésében. Nagyon fontos, hogy ez nem jelenti azt, hogy egészségügyi problémák esetén kiváltják az orvosi kezeléseket vagy gyógyszereket, minden esetben szükséges, hogy orvoshoz forduljunk a betegségekkel, de hatékony alternatív kiegészítők lehetnek a gyógyulás segítésében.

Hogyan hatnak az ásványok?

Ahogyan az előbbi bekezdésben említettem, mindennek az univerzumban saját, egyedi rezgési frekvenciája van. A magasabb rezgésű emberek kedvességet, szeretetet, békét, együttérzést sugároznak, míg azok, akik alacsonyabb frekvencián vannak, negatív érzelmeket élnek meg és adnak át, például féltékenység, harag, szorongás, irigység vagy félelem.

Bármilyen frekvencián is van éppen egy ember, az nem állandó, nagyon is instabil, mert az ember rezgése nagyon könnyen befolyásolható. Hat ránk a környezetünk, a hírek, az időjárás, és más emberek. Az ásványok viszont stabil frekvenciájú energiával rendelkeznek, mert rendszeresen ismétlődő, tökéletes geometriai molekulákból állnak, minden körülmények között megőrzik ezt a stabilitásukat. Viselkedésük pont az ellentéte az állandóan változó, instabil emberi természetünknek. Minél stabilabb az energia, annál erősebb, az erőteljes energia pedig befolyásolni tudja a körülötte lévő energiákat. Ez a félig fizikai - félig spirituális oka annak, hogy az ásványok hatnak ránk, és befolyásolják az életünket.

Honnan tudod, hogy milyen ásványra van szükséged?

Minden ásványnak megvan a maga rezgési frekvenciája, melyről tudjuk, hogy milyen folyamatokhoz, milyen gondolatokhoz, vagy a szervezünk melyik részéhez kapcsolódik. Úgy tartják, hogy az ásvány talál meg minket, és nem mi az ásványt, ehhez csak annyit kell tenned, hogy összpontosíts arra a problémára vagy változásra, melyet meg szeretnél oldani, vagy szeretnéd, hogy bekövetkezzen, és kövesd az intuíciódat, mely elvezet majd a megfelelő ásványhoz. Ha még esetleg nem tudsz dolgozni a megérzéseiddel, fordulj hozzám bátran bizalommal, segítek megtalálni azt az ásványt, vagy azokat az ásványokat, amely(ek)re az életednek ebben a pillanatában szükséged van.

A céljaid eléréséhez, vagy a változás beindulásához természetesen nem elég, hogy felteszel a karodra reggel egy ásványkarkötőt, vagy kiteszel a polcra egy ásványdarabkát: egyedül nem tudják elvégezni a dolgukat. A “csodához” szükség van Rád, a gondolataidra és a szándékaidra. Számos kutatás bebizonyította már, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van, de a gondolatokat tetteknek is kell követniük. Az ásványokat a gondolataid és tetteid felerősítésére tudod használni, és együtt igazi csodákra lesztek képesek.

És akkor ezt be is bizonyította már a tudomány?

Nos, eddig nem bizonyította be, de egy érdekes vizsgálatot folytattak a témában. 2001-ben történt egy kísérlet, melynek keretében 80 önkéntesnek adtak ásványokat, és az azokhoz kapcsolódó, feltételezett hatások leírását. A 80 önkéntes közül csak negyven kapott valódi ásványt, a többiek akril másolatokat. Érdekes módon mindkét csoport érezte a kezükben tartott ásványnak, vagy éppen a másolatnak, a leírásból megtudott hatását (bizsergető, jó közérzetet), mindössze 6 résztvevő számolt be arról, hogy nem érzett semmit. Így ez a kísérlet nem az ásványok hatását bizonyította be, hanem a gondolataink és hitünk erejét. Ebben a formában az ásványokat eszközként használhatjuk, hiszen ha a tudomány szerint az ásványok rezgése mégsem befolyásolja a saját rezgéseinket, de az agyunk működését a hit, és a pozitív gondolatok által mindenképpen irányítják, így hatékony eszközök lehetnek annak az életnek a kialakításában, amelyet igazán szeretnénk.

 

Gyere, ismerkedj meg az ásványokkal, kezdd a menüben a válogatást "Ásványok szerint", vagy böngéssz az "Újdonságok" között, és ha szeretnél jobban is megismerkedni ezzel a titokzatos világgal, iratkozz fel a hírlevelemre, és minden héten kapsz tőlem egy izgalmas e-mailt az ásványokról és a webáruházba felkerült újdonságokról!