Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BÁTORSÁG ÉS MAGABIZTOSSÁG karneol és roppantott hegyikristály karkötő (nem csak) Oroszlánoknak
BÁTORSÁG ÉS MAGABIZTOSSÁG karneol és roppantott hegyikristály karkötő (nem csak) Oroszlánoknak
3 990 Ft

BÁTORSÁG ÉS MAGABIZTOSSÁG karneol és roppantott hegyikristály karkötő (nem csak) Oroszlánoknak

Erősíteni az Oroszlánok merészségét és magabiztosságát? Ugyan, azt biztosan nem kell! A karneol és a narancssárga roppantott hegyikristály csak tükrözi azt a dinamikát, elszántságot, és túlélési ösztönt, ami a vérükben van.

Az Oroszlánok legfontosabb szerencseköve: a karneol

A karneol, az életerő köve, egyébként a legfontosabb szerencsekövük, így a BÁTORSÁG ÉS MAGABIZTOSSÁG karneol karkötő igazi szerencsehozó karkötő lesz számukra.

A narancssárga szín a vitalitást és a magabiztosságot erősíti, tettekre ösztönöz, így a többi csillagjegynek a saját szimbólumával fűzve igazi energiabomba lehet (ha más horoszkóppal kéred, a rendelési folyamat végén lévő Megjegyzés rovatba írd bele a kért horoszkópot!).

 

Felhasznált ásványok: karneol és narancssárga roppantott hegyikristály - 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
karneolO05