Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

 indigo gabbro és hegyikristály karkötő
indigo gabbro és hegyikristály karkötő
4 490 Ft

indigo gabbro és hegyikristály karkötő

Az indigo gabbro, bár erős ásvány, de biztonságos, így akár kezdőként elindíthat a spirituális utazásod felé, és arra ösztönöz majd, hogy a leghitelesebb énedet mutasd meg a világnak. Gyakorlati cselekedetekre alapozza majd a spirituális meggyőződéseidet, így valóban meg is tudod élni azt, amiben hiszel, nem úgy, mint a legtöbb, magát spirituálisnak valló ember, aki csak beszél róla, de az élete mást mutat. Az indigo gabbro ezen kívül arra is emlékeztet, hogy minden körülmények között képes vagy a változásra és a fejlődésre. 
Különösen ajánlott akkor is, ha új szokásokat, új rutinokat szeretnél bevezetni az életedbe. Nem ígér azonnali eredményeket, hanem lépésről lépésre visz előre a célod felé. És ne feledd: ha megváltoztatod a szokásainkat, megváltoztatod az életedet!
Az indigo gabbrot hegyikristállyal erősítettem ebben a karkötőben.

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

A felhasznált ásványok mérete: 8 mm

Fém részek: nikkelmentes fémötvözet

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a szorosan, ráhagyás nélkül mért pontos csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. 

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
IG_0129-24