Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Turmalin fiola (multikolor)
Turmalin fiola (multikolor)
1 490 Ft

Turmalin fiola (multikolor)

A turmalin az egyik legkülönbözőbb színekben előforduló ásvány, nem véletlenül tartják róla, hogy a szivárványban keletkezett.

A turmalin hatása

Amennyire változatos a színe, olyan széles az a paletta is, amelyben a segítségünkre lehet, csak a legfontosabbakat említve:

- erősíti az immunrendszert, az idegrendszert
- sejtmegújító hatású
- segít elűzni a negatív gondolatokat
- oldja a szorongást
- erősíti az önérzetet.

Sokszínűségének köszönhetően a gyökércsakrától a koronacsakráig az összes fő csakrához kapcsolódik, így segít a csakrák harmonizálásában, de legjobban a szívcsakrát és a gyökércsakrát erősíti. Ha blokkolva van a szívcsakrád, nagyon nehéz szerethetőnek érezni magad, és ezt közvetíted a külvilág felé is, de te sem tudsz szívből jövő tiszta szeretetet adni. Ha pedig a gyökércsakrád nem működik rendesen, akkor nem érzed magad komfortosan, biztonságosan a világban, és gyökerek nélkül növekedni, fejlődni sem tudsz.

A turmalin splitter fiola használata:

Tartsd ebből a turmalinnal teli fiolából egyet az ágyad mellett vagy az íróasztalodon, vagy olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz.

Felhasznált ásványok:
- vegyes turmalin splitter

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 490 Ft
Részletek

A fiola mérete: 4 cm.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk124