Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

CÖLESZTIN

1termék 11

Ha egy nő tudatában van a teremtő, kreatív energiájának, és használni is tudja azt, nincs ami megállítsa őt, bármit is akarjon véghez vinni. Teljesen biztos vagyok benne, hogy mindannyian érezzük, hogy manapság nagyon nehéz egyáltalán "NŐ"nek maradni, mert egyre inkább a maszkulin energiáink is előtérbe kerülnek. Dolgozunk, vállalkozunk, döntéseket hozunk, ambíciózusok, törekvőek és csökönyösen kitartóak vagyunk, és ez jól is van így, egészen addig, amíg lavírozni tudunk ezek között, és a valódi női szerepeink, az anyaság, a szerető társ, a feleségként megélendő szerepeink között. Sokszor egyik pillanatról a másikra kell átváltanunk a felelős munkáltató és a gondoskodó anyuka szerep, vagy a fáradhatatlan vállalkozó és a bujcsizós szerelmes társ szerepeink között, és az idő múlásával ez egyre nehezebben megy. De ha egyensúlyt tudsz tartani a feminim és maszkulin energiáid között, és tudatosan elő tudod hívni a benned élő istennőt, olyan energiákat tudsz folyamatosan mozgatni, melyekkel az őseinktől örökölt tudást használva, különösebb megerőltetés nélkül, ösztönösen tudsz alkalmazkodni az adott helyzethez. Összhangban leszel önmagaddal és másokkal is, teljes érzelmi életet tudsz élni a nyomások ellenére is, és fizikailag is sokkal felszabadultabbnak érezheted majd magad ezeknek az energiáknak a birtokában.

A feminim energiádat sokféleképpen előcsalogathatod, például meditációval, légzésgyakorlatokkal, és persze olyan ásványoktól is segítséget kaphatsz, amelyek a női energiát, az önelfogadást, és a feltétel nélküli szeretet érzését erősítik, ilyenek a 

  • a gyönyörű szép kék színű, és nagyon ritka cölesztin, mely nyugodt békét sugároz, és a belső őrangyalaiddal köt össze.
  • a szivárvány holdkő maga a megtestesült, legfinomabb rezgésű női energia, ősidők óta kapcsolatot teremt a női test és lélek, valamint a Hold között. A hormonális egyensúlyért felelős egyébént, javítja az immunrendszert, és szintén oldja a szorongásokat.
  • az angyal aura, mely a boldogság köve
  • a csillogó kis hegyikristály tárcsák pedig még inkább összefogják és erősítik a többi ásvány hatását.

 

Felhasznált ásványok: 

- cölesztin, holdkő, angyal aura: 8 mm

- roppantott hegyikristály tárcsa: 6 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

9 990 Ft
1termék 11