Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BOSTWANA ACHÁT

1termék 11
Ma éjszaka (2021.02.11) is izgalmas dolgok történnek az égen: Újhold lesz a Vízöntőben. A múlt héten a fogyó Holdnál elengedtük azokat a dolgokat, amikkel nem kellene vagy nem akarunk tovább foglalkozni, most itt az ideje annak, hogy kicsit megrázzuk magunkat, kicsit felfrissüljünk, kicsit újítgassunk, szokás szerint kívül és belül. Gondolkodj akár csak egy új hajszínről, vagy éppen a lakás átrendezéséről, a Vízöntő energiák nem hagynak addig nyugodni, amíg bele nem vágsz, de ami a nagyon jó, hogy most biztosan elégedett leszel az eredménnyel, bármilyen változtatást találtál ki. Emellett kezdd el az előtted álló termékeny időszakot is tervezgetni, olyan kisebb-nagyobb célokat kitűzni, amiket teliholdig szeretnél elérni. Ne csodálkozz, ha meglepő és magadhoz képest kicsit elrugaszkodott dolgok is eszedbe jutnak, mert a Vízöntő energiák ilyen téren sem hagyják, hogy a földhöz ragadj, magasabbra emelnek, mint amire számítottál. És ami lényeg megint: most ez is sikerülni fog. Szóval hajrá!, most tényleg merj nagyot álmodni, és hagyd, hogy a növekvő Hold majd utat mutasson az álmaid felé!
Három ásványt hoztam megint, hogy a Hold erejét segítsék:
- botwsanai achát: amely megerősít abban, hogy jól tetted, hogy elengedtél bizonyos dolgokat, és segít megtenni az első lépéseket az új dolgok, a változás felé
- bézs holdkő: elősegíti a változást és lendületet ad
- rodokrozit: olyan eszközöket és embereket vonzz be, akik segítik a céljaid megvalósulását.

Ásvány:  botswanai achát, bézs holdkő (8 mm), rodokrozit tégla

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 
 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

5 990 Ft
1termék 11