Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

HEMATOID KVARC

2termék 12

A hematoid kvarc hatása:

egyszerre erősít, stabilizál és egyensúlyban tart. Érzelmi békét hozhat, ha nyugtalan a lelked, ezenkívül nagyon jó stresszoldónak tartják, mely testi-lelki ellazulást biztosít. Gyengéd gyógyító ereje ellenére mégis erőteljes a hatása, hiszen lelki síkon gyógyít: segít felszínre hozni az elfojtott haragot és bánatot, hogy azok feldolgozása és elengedése után a test is meggyógyulhasson. Egyedülálló világosságot és megértést hoz az érzelmekbe, segít megérteni a különbséget a tudattalan reakció és a tudatos válasz között. Akkor is segítségedre leszed, ha önértékelési vagy önbecsülési problémáid vannak.

A hematoid kvarc szív marokkő használata:

- hordd magadnál, és/vagy tartsd az ágyad mellett

- meditáció közben tartsd a kezedben.

 

2 990 Ft

Sokszor tudjuk, hogy tudod, hogy egy adott helyzetre hogyan kellene reagálnod, de mégsem azt teszed, hanem valami teljesen mást. Ezek az ásványok abban lehetnek a segítségedre, hogy megértsd azokat az érzéseidet, amelyek a tetteid mögött állnak, így megfontoltabban, tudatosabban, és ami nagyon fontos, hogy bűntudat nélkül fogsz majd dönteni az előtted álló kisebb-nagyobb kérdésékben.

Felhasznált ásványok: 

prehnit, hematoid kvarc, akvamarin: 8 mm

Strasszos köztes színe: kristályfehér

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft
2termék 12