Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

KOMBINÁLT ÁSVÁNYKARKÖTŐK

1termék 11

Tudtad, vagy érezted már, hogy a heted attól függ, hogy mit csinálsz a hét első napján, azaz hétfőn, melynek elnevezése (Monday) a Moon Day-re, azaz a Hold Napjára vezethető vissza? A hétfőt, bár napjainkban nem túl közkedvelt a hét első munkanapja miatt, a hét legerőteljesebb teremtő napjaként tartják számon, hiszen egy új hetet indít, és minden újban ott van a csoda és a teremtés lehetősége.

Ha a hétfőket tudatosan éled meg, azaz úgy gondolsz rá, hogy a heted attól függ, hogy mit csinálsz és hogyan gondolkodsz a mai napon, akkor néhány egyszerű praktika Téged is közelebb vihet a céljaidhoz és a teljesebb élethez, nézzük, mit kell tenned hozzá:

Hétfőnként kelj fel minél előbb! 
- Kezdd a hétfőt egy csésze kamillateával! A kamillát tisztító- és védelmező növényként tartják számon, és segít felkészíteni a tested és a lelked a varázslatok befogadására. Ezenkívül erősíti az immunrendszert, és enyhíti a szorongást és a depressziót.

- Viselj fehér vagy világoskék/világosszürke ruhákat, hiszen ezek a színek kapcsolódnak a Holdhoz.

- Viselj olyan ásványokból készült ékszereket, melyek a Hold teremtő energiáit közvetítik és erősítik, ilyen például a holdkő, a szelenit, az akvamarin és a kianit, de szinte minden fehér, ezüst és kék színű ásvány hasznos lehet.

- Égess fehér gyertyát, ami megtisztítja a teret és békét és harmóniát teremt körülötted.

- Minden hétfőn készíts két listát. Azt egyik listán azok a feladatok legyenek felsorolva, amelyeket el kell végezned a héten, a másik listán pedig azok a dolgok szerepeljenek, amelyeket el szeretnél érni, vagy szeretnéd, hogy megtörténjenek a héten!

- Használhatsz rövid mantrákat is a céljaidtól függően, ezeket magadnak is megírhatod, de akár ezeket is használhatod:

"Minden, amit a mai napon gondolok és cselekszek, előrébb visz a céljaim eléréséhez”

"Ma és minden nap a boldogságot választom 

"Minden pillanat egy újabb és újabb alkalom arra, hogy valamilyen csodálatos dolog történjen velem”

- Ezeken kívül még számos más varázslatos dolog is kapcsolódik a hétfőhöz (pl. a női energiák, a termékenység, és a teremtő meditáció), de erről majd egy másik ékszernél mesélek :).

A VARÁZSLATOS HÉTFŐ karkötő négy Hold-energiához is kapcsoló ásványból készült, ezek a hegyikristály, a holdkő, az akvamarin és a kianit, segítségével pedig egyszerűen erősítheted a teremtő szándékaidat minden egyes hétfőn!


Felhasznált ásványok: 

- hegyikristály, holdkő, kianit, akvamarin: 8 mm


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

7 990 Ft
1termék 11