Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

AJÁNDÉKCSOMAGOK

13termék 113

Egy cuki angyalka, egy Önzetlen Szeretet teklagyöngy és rózsakvarc karkötő, és egy rózsakvarccal teli fiola.

Gyönyörű ajándék lehet a testvéreidnek, barátnőidnek, vagy pedagógusoknak.

3 490 Ft
A jáde évezredek óta népszerű talizmán, azt tartották róla, hogy hosszú életet, gazdagságot, szerencsét és egészséget biztosít.
Ajándékozd meg magad vagy szeretteidet ezzel az ajándékcsomaggal, és a jáde bevonzza az életbe azt, amire a tulajdonosa/viselője vágyik!
5 960 Ft
Ajándékozz testet és lelket harmonizáló, hegyikristály szettet mindenkinek, akinek gondoskodni szeretnél az egészségéről.
Általános gyógyító hatása van, mindig azt a rezgést közvetíti, melyre a testnek és léleknek éppen szüksége van.
5 960 Ft
Ajándékozd ezt az ametiszt ajándékcsomagot mindenkinek, akinek nyugodtságot és harmóniát szeretnél vinni az életedbe! Gyengéd rezgései feloldják a félelmet és haragot.
5 960 Ft
Ajándékozd ezt az ametiszt ajándékcsomagot szeretteidnek, a szodalit és az álomfogó együttes ereje növeli az önbizalmat, és segíts bátran szembenézni a nehéz helyzetekkel!
5 960 Ft

Ajándékozz citrin ajándékcsomagot annak, akinek úgy érzed, hogy pénzügyi dolgokban segítségre van szüksége: a citrin segít meghozni a legjobb pénzügyi döntéseket és segít felismerni azokat a lehetőségeket, melyekkel az anyagi biztonságot hosszú távra meg lehet alapozni.

5 960 Ft

Szerezz romantikus pillanatokat ezzel a gyönyörű ajándékcsomaggal, ahol a rózsakvarcé a főszerep. Lepd meg azokat, akik igazán fontosak neked, vagy lepd meg Önmagad :)!

Az ajándékcsomagot díszcsomagolásban fogod megkapni.

6 990 Ft
Ajándékozz különleges energiát:a szuper hetes ásvány ereje folyamatosan energiával fogja feltölteni viselőjét! A szuper hetes különleges rezgése erősíti az önbizalmat, segíti a pozitív gondolkodást, és emeli az általános energiaszintet.
8 460 Ft

A horoszkópos ajándékokkal biztos, hogy nem tudsz mellé lőni, mert a csillagjegyhez rendelt szimbólumok és ásványok szerencsehozó erejében még az is hisz, aki nem áll túl közel a spiritualitáshoz. És ki ne szeretné szebbé és jobbá tenni az életét? :)

Az ajándékcsomag tartalmaz egy teklagyöngy karkötőt, egy kulcstartót és egy lézergravírozott üveghasábot az adott csillagjegy szimbólumával, és a csillagjegyhez tartozó, legfontosabb szerencsehozó mini marokkövet.

A csillagjegyekhez tartozó ásványok:

- Kos:jáspis

- Bika: rózsakvarc

- Ikrek: gránát

- Rák: hegyikristály

- Szűz: tigrisszem

- Oroszlán: karneol

- Mérleg: aventurin

- Skorpió: citrin

- Nyilas: szodalit

- Bak: ónix

- Vízöntő: dumortierit

- Halak:  ametiszt

Az ajándékcsomagot díszcsomagolásban, ajándékozásra készen fogod megkapni.

3 490 Ft
13termék 113