Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.11.08-11.14

7termék 17

Az órára nézel: 11:11. És”véletlenül’ minden nap ránézel 11:11-kor az órára. Sőt, van, aki máshol is összeakad ezzel a mágikus számmal, nem csak az idő kapcsán. Ha te is így vagy vele, akkor biztosan elgondolkoztál már azon, hogy ennek a számnak van-e valamilyen jelentősége, vagy tényleg szimplán csak véletlen?

A 11:11-nek az ezotériában különösen erős energiát tulajdonítanak, így azok a pillanatok, amelyek kapcsolódnak hozzá, különös jelentőségűek. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy minden nap sorsfordító pillanatod van ebben az időpontban, de lehet, hogy pont akkor történik valami apróság, vagy pillantasz meg valamit, vagy hív fel valaki, ami, akár valamikor a későbbi életed során, majd fontos lesz számodra. 

Ha feltűnik ez a szám az életedben, azt jelenti, hogy erős az intuitív képességed, és ha ezt felismered, és helyesen használod, az Univerzum végtelen lehetőségei nyílnak meg előtted. Valószínű, hogy más jelek is vannak körülötted, amelyek még az utat is mutatják, csak eddig nem vetted észre őket, ezért érdemes megpróbálnod felfedezni ezeket, mert komoly útmutatást kaphatsz, hogyan élhetsz teljes életet, pont olyat, amilyet szeretnél. Vannak, akik úgy tartják, hogy a 11:11-el az angyalok üzennek nekünk, hogy “Figyelj, most történik valami, le ne maradj róla”! Ha már úgy érzed, hogy jó nyomon jársz, azaz mered használni az intuíciódat, ne habozz cselekedni is, hiszen bármennyire is képesek vagyunk akár csodát is tenni, de tettek nélkül magától nem fog megtörténni semmi sem.

A 11:11 energiáját az ásványok erejével is erősítheted:

  • angyal aura és angelit, az angyalokkal való “kommunikáció” támogatására
  • holdkő, a spirituális energiák erősítésére
  • és szuper hetes, amely segít felismerni az Univerzum jeleit


Felhasznált ásványok mérete: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

6 990 Ft

A garnierit (amit hívnak zöld holdkőnek is, de valójában nem az) a szívcsakra egyik legerősebb ásványa.

A garnierit hatása:

Akár másokkal, akár magaddal szemben szeretnél megértőbb, türelmesebb, elfogadóbb lenni, hívd segítségül a garnierit szinte látható gyengéd rezgéseit. Simogató energiája begyógyítja a hozott lelki sebeidet, megérted az érzelmi blokkjaidat, így nyitottabb és elfogadó leszel. Akkor is segít, ha belső utazásra készülsz, úgy lesz társad a valós éned feltárásában, hogy még azzal is szembe tudsz nézni, amire esetleg nem voltál felkészülve. Érdekes dolgok ezek :)! A másik nagy jelentősége pedig az, hogy a szerencse egyik kövének tartják, úgy visz előre a céljaid felé, mintha turbó hátszeled lenne maximális fokozatra kapcsolva, tudatosítva benned, hogy a teremtés ereje benned van, bármit el tudsz érni, amit csak akarsz.

A garnierit használata:

tartsd magadnál napközben, éjszakára pedig tedd az ágyad mellé.

 

 

1 990 Ft
Azok, akik hisznek az ásványok erejében, annyi jó hatást tulajdonítanak a kianitnak, hogy felsorolni is nehéz:
- felébreszti és felerősíti a telepatikus képességeket
- segít a múlt, a jelen, és a jövő közötti egyensúly megteremtésében
- kiegyensúlyozottá tesz
- kiegyensúlyozza a bennünk és körülöttünk lévő jin és jang energiákat
- harmonizálja a csakráinkat
- a kék a torokcsakra színe, így könnyebb lesz a kommunikáció
- gyorsítja a műtét utáni lábadozást, a sebgyógyulást
- erősíti az idegrendszert, javítja a motorikus képességeinket
- jótékony hatással van a pajzsmirigy működésére
- hatékony fájdalomcsillapító (elsősorban a fejfájás esetén)
- emeli a meditáció élményét és hatékonyságát
- segít reagálni az élet változásaira
- oldja a stresszt
- segíti a súlycsökkenést, mert gyorsítja az anyagcserét.
A hegyikristály még inkább fokozza a kianit hatását.

 

Felhasznált ásványok:
- kianit és hegyikristály: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

6 990 Ft

Egy szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

4 990 Ft

Egy szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

4 990 Ft

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Egyszerűen csak tedd az ásványaid mellé, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 

1 990 Ft
25

A turmalin megtisztít, a hegyikristály erősít, a két ásvány kombinációjának pedig nagyon ütős védelmező hatása van. Azt tartják róla, hogy minden negatív hatást és minden nem oda való dolgot eltávolít a környezete energiamezejéből, szinte "lemossa" az aurát. Segíti a tisztánlátást, döntéseink megalapozottak lesznek, cselekedeteink pedig határozottak.

A turmalinkvarc használata: tartsd magadnál napközben, éjszakára pedig tedd az ágyad mellé.

 

 

1 990 Ft 
1 490 Ft
Kezdete: 2022.02.17 A készlet erejéig!
7termék 17