Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

RUTILKVARC (ZÖLD)

1termék 11

Már félig benne vagyunk 2022 első hónapjában, de sokaknak az volt első munkával töltött hét az évben, így még javában tartanak az újévi köszöntések, na meg az újévi fogadkozások is. Ehhez készítettem megint egy karkötőt, mégpedig csodaszép zöld színű ásványokból, halványzöld angyal aura, rutilkvarc (ami nem egy ismert, de annál erősebb ásvány, néhány sorral később olvashatsz róla részletesen) és hematit golyókból.

A zöld a bőség és gazdagság színe, de a természethez, az újjászületéshez is kapcsolódik, és talán ezek miatt is az egyik legszerencsésebb, "legszerencsevonzóbb" színnek tartják. Az ásványok az elhatározást erősíthetik, az angyal aura a csillogásával lendületet ad a céljaid véghez viteléhez, a rutilkvarc az egységet és a pozitív változást szimbolizálja, a hematit pedig erőt ad mindehhez.

A legnagyobb hatású ásvány a karkötőben a rutilkvarc, arra ösztönöz, hogy tedd félre a félelmeidet, és hallgass a belső hangra, kövesd a megérzéseidet, és higgj a változásban. Azt is tartják róla, hogy olyan emelkedett tudatállapotot segít elő, amely az angyalokkal kötik össze viselőjét. Mint minden zöld ásvány, a szívcsakra köve, és a csakrára hatva a gyógyító fehér fényt rezgését közvetíti végig a testen.

A karkötőt más függővel (szív, angyalszárny, lótuszvirág), vagy függő nélkül is kérheted, kérlek a legördülő menüben válassz a lehetőség közül.

Felhasznált ásványok: 

- angyal aura, rutilkvarc, hematit: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft
1termék 11