Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.08.16-08.22

2termék 12

Nincs annál rosszabb, amikor már lefekvéskor tudod, hogy másnap korán kell kelned, de vihar van, dörög és villámlik, és bár te el tudnál aludni tőle, de a kutyád fél a vihartól, sőt retteg, és csak rajtad állva (!) érzi biztonságban magát, és hiába nyugtatgatod, hiába simogatod, ő csak áll és fél, így fele annyit sem alszol, mint ami elég lenne. Na ilyenkor reggel kevés a szokásos egy csésze kávé, de még duplából is kevés lenne, ezért bevetek egy cappuccino jáspis karkötőt is, hogy kibírjam legalább délig. A cappuccino jáspist már az ókori görögök is ismerték és lelkesen viselték, persze akkor még nem hívták cappuccino jáspisnak, de ennek a gyönyörű melegbarna-bézs-fehér rajzolatú jáspisváltozatnak  már akkor is élénkítő hatást tulajdonítottak. Mint a finom tejeskávé, erőt ad a mindennapokhoz, és egyensúlyba hoz. Felismered általa az új lehetőségeket, és a problémákat lehetőségekké szelídíti. Motivál és előre visz, és meg a meditációt is hatékonyabbá teszi. Erősíti az immunrendszert, és méregtelenítő hatása is van.

3 490 Ft

A lápisz lazuli az ókori egyiptomiak széles körűen használt ásványa volt, viselték ékszerként, extrafinom porrá törve a nők a szemüket sminkelték vele, az orvosok pedig vérnyomáscsökkentőként írták fel receptre :), mert azt tartották róla, hogy finom rezgése csendre inti a szervezetünket, így stabilizáljaa a vérnyomást, de álmatlanság és depresszió esetén is ajánlották a viselését.

Ásvány: lápisz lazuli

A medál átmérője: 2 cm 

Nyaklánc hossza (ha kérsz hozzá): kb. 45 cm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

2 490 Ft
Nincs raktáron
2termék 12