Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.10.18-10.24

1termék 11

Mint egy gyengéd érintés, olyan simogató energiái vannak ennek a karkötőnek: a prehnit, és a különböző auralizált ásványok kombinációja erősíti az önbizalmat, azt sugallja, hogy minden rendben van, és erőt ad a holnappal való szembenézésre.

A prehnit hatása:

A prehnit egyik legfontosabb hatásának az elengedésben való segítséget tulajdonítják, igazi lelki nagytakarítást tudsz vele végezni. Segít felfedni, hogy mik azok az érzelmek, amiket el kell engednek, és mik azok, amikkel szembe kell nézned, miközben igazi vigaszt találsz. A gyógyítók köveként is számon tartják, mert erős védelmező hatása van azokra, akik másokon segítenek, a gyógyítás-kezelés közben "felszabadított" negatív energiákat semlegesíti. A szívcsakra egyik köve, erősíti a kapcsolatunkat önmagaddal, segít abban, hogy előhozd azt az énedet, mely valójában vagy. Ha olyan életet szeretnél élni, amiben bátran követheted a szíved által mutatott utat, anélkül, hogy csalódnod kellene, hívd segítségül a prehnit erejét!

A rózsakvarc aura hatása:

A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet köve. Felszínre hozza a rejtett női energiákat, életre kelti a szunnyadó belső istennőt. Segít elengedni a féltékenységet.Azon kívül, hogy segít bevonzani a szerelmet az életedbe, megtanítja, hogy a legfontosabb az, hogy szeresd és fogadd el először önmagad, mert ez kell ahhoz, hogy mások is szeressenek. Nem tudod úgy elfogadni a szeretet másoktól, ha önmagadat nem szereted. Ezenkívül fejleszti a kreativitást és a képzeletet, ezért nagyon hasznos a művészek számára, alkossanak akár a zene, a festészet vagy irodalom területén.

A rózsakvarc békét és harmóniát tud teremteni a kapcsolatokban, családtagok, szerelmesek, barátok vagy akár kollégák között.

A rózsakvarc oldja azokat a hatásokat, amelyek blokkolják a szeretet és szerelem áramlását, nyugtatólag hat, és csökkenti a stresszt, segít elengedni a feszültséget, a haragot és a szorongást.
A rózsakvarc a szívcsakra köve, segít megnyitni azt, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy szívből éld az életet.
Az angyal aura és az aurakvarc hatása:
a boldogság egyik ásványa, segít az Univerzum üzeneteinek fogadásában.

 

Felhasznált ásványok: 

prehnit, angyal aura, rózsakvarc aura, aurakvarc: 8 mm

Strasszos köztes színe: kristályfehér

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft
1termék 11