Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ZAFÍR

1termék 11

A zafír hatása

A gyönyörű zafírnak még a puszta látványa is azt sugallja, hogy ennek az ásványnak titokzatos ereje van. A "Királyok kövének" is nevezik, mert emberemlékezet óta csak a legmagasabb rangú vezetők engedhették meg maguknak azt a luxust, hogy zafírt birtokolhassanak, de a spirituális világban is megbecsült volt, hiszen a magasabb dimenziókkal, az ismeretlen tudáshoz való hozzásféréssel társították. Erős manifesztációs kőként tartják számon, ezért különösen ajánlott teremtő meditációkhoz. 

Meditáció zafírral

Ülj le egy kényelmes székre vagy feküdj le kényelmes helyzetben, a zafír követ tartsd a kezedben. Zárd be a szemedet, és vegyél néhány mély lélegzetet, hogy elcsendesítsd az elmédet.

Érezd, ahogy tested érinti az ágyat vagy a széket, és képzeld el, hogy a tested összefonódik a Föld energiájával. Néhány másodpercig figyelj a lélegzésedre, érezd, ahogy minden lélegzettel együtt feszültség és stressz távozik a testedből.

Most összpontosítsd a figyelmedet a kezedben tartott zafírra, és érezd annak hűvös felületét. Képzeld el, ahogy a zafír energiája szétáramlik a testedben. Vizualizáld, ahogy egy gyönyörű kék fény ködbe burkol.

Képzeld el, ahogy a zafír megnyit egy kaput a magasabb dimenziók felé. Engedd meg, hogy a kapun keresztül áramló kék fény körülvegyen és áthatoljon a testeden. Érezd, ahogy ez az energia felemel, és kapcsolódik a magasabb tudáshoz.

Most képzeld el azokat a dolgokat vagy célokat, amelyeket szeretnél manifesztálni az életedben. Vizualizáld ezeket a célokat, olyan formában, mintha már ezek az életed részei lennének. Képzeld el pontosan, mi fog történni, amikor a céljaid megvalósulnak. A meditációnak erre a részére szánj legalább 4-5 percet.

Végül köszönd meg a zafírnak az energiáját és a lehetőséget, hogy ezen a meditáción keresztül kapcsolódhatsz a magasabb dimenziókhoz. Érezd a hálát a jelen pillanatért és a jövőbeni teremtéseidért. Lassan kezdd el mozgatni az ujjaidat és lábaidat. Nyisd ki szemedet, és maradj egy kicsit csendben, hogy integrálhasd a meditáció tapasztalatait.

 

150 Ft
1termék 11