Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

OPÁL

2termék 12

A pink opálról azt tartják, hogy a mély érzelmi gyógyulás egyik legerősebb támogatója. Gyengéd energiája meglágyítja a szívet, és segít feloldani a tudatalatti fájdalmakat, amelyek gyakran akadályozzák az érzelmek szabad áramlását.  

 

Ásvány: PRÉMIUM minőségű pink opál

A medál mérete: kb. 25x20mm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

Az opál hatása

A rózsaopált az empátia kövének tartják, mert segít megérteni és átérezni a mások érzéseit, éppen ezért az egyik legjobb ásvány a kapcsolatok erősítésére. Segít abban is, hogy ne ítélkezzünk mások felett, és arra késztet, hogy egy pillanatra a másik szemszögéből nézzük a dolgokat, így segít megérteni a másik álláspontját.
Ezenkívül rendkívül gyengéd és nyugtató hatású energiája van, így kisgyermekek számára is ajánlott ásvány: segít a gyerekeknek kimutatni az érzelmeiket, és az éjszakai alvásproblémák esetén is megoldást hozhat.
TIPP: tarts egy opállal teli fiolát a nappaliban, hogy nyugodtan meg tudjátok beszélni a családban felmerülő problémákat, vagy a gyerekszobában, a nyugodt éjszakák érdekében.

 

 

1 290 Ft
2termék 12