Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

IOLIT (IOLITE)

Az iolitot több legenda is megemlíti, mégpedig a vikingek olyan különleges iránytűjeként, amely az ókor nagy felfedezőit és kalandoraikat átsegítette a vad tengereken, miközben új földeket kerestek a jeges fjordok és veszélyes partok között. Elég egy pillantást vetned erre a gyönyörű ásványra, és hiszel is a legendáknak, hiszen a drámai kék színe a háborgó tengert és a haragos téli égboltot idézi. A "Lélek iránytűjének" és a "látás kövének" is nevezik, mert ahhoz is útmutatást kaphatsz tőle, hogyan juss minél mélyebbre a saját belső világodba, ahol megnyugvást, megerősítést és új megoldásokat találsz. Csak tedd a karodra az iolit karkötődet, vagy fogd a kezedbe a marokövedet, és bármekkora káosz is legyen körülötted, végy egy mély lélegzetet, és hagyd, hogy átrendeződjenek a gondolataid, és a levegőt kifújva a szorongás és félelmek helyébe a nyugalom, a kiegyensúlyozottság és pozitivitás lépjen.

1termék 11

Az iolitot több legenda is megemlíti, mégpedig a vikingek olyan különleges iránytűjeként, amely az ókor nagy felfedezőit és kalandoraikat átsegítette a vad tengereken, miközben új földeket kerestek a jeges fjordok és veszélyes partok között. Elég egy pillantást vetned erre a gyönyörű ásványra, és hiszel is a legendáknak, hiszen a drámai kék színe a háborgó tengert és a haragos téli égboltot idézi. A "Lélek iránytűjének" és a "látás kövének" is nevezik, mert ahhoz is útmutatást kaphatsz tőle, hogyan juss minél mélyebbre a saját belső világodba, ahol megnyugvást, megerősítést és új megoldásokat találsz.

Csak tedd a karodra az iolit karkötődet, és bármekkora káosz is legyen körülötted, végy egy mély lélegzetet, és hagyd, hogy átrendeződjenek a gondolataid, és a levegőt kifújva a szorongás és félelmek helyébe a nyugalom, a kiegyensúlyozottság és pozitivitás lépjen. 

A karkötőt kérheted függő nélkül (a felső karkötő, vagy a 2. kép), vagy hajókormány függővel, amely a kalandos utazást szimbolizálja (alsó karkötő, vagy 3. kép), de kiválaszthatod a neked tetsző függőt rá a 4. képről :).

 

Felhasznált ásványok: 

iolit splitter

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek (ha kérsz rá): nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 490 Ft
1termék 11