Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Kék blaufluss Nap és Hold medál (lánccal is kérhető)

A kék blaufluss (bár szintetikus ásvány), a legütősebb háttér a Nap és Hold motívumhoz, a csillogó-aranyló szemcséket nézve mintha valóban a csillagokat, és az azokon túli világot látnád. Ezt a medált viselve szinte érzed az Univerzum nagyságát és energiáját <3.

 

Ásvány: blaufluss (szintetikus)

A medál átmérője: kb. 2,5 cm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete (ha kérsz hozzá): 45 cm (kérésre más méretben is elkészítjük, ez plusz költséget nem jelent). A fém részek nikkelmentes fémből készültek.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20210917_1
Kiegészítő termékek