Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BLAUFLUSS

2termék 12

A kék blaufluss (bár szintetikus ásvány), a legütősebb háttér a Nap és Hold motívumhoz, a csillogó-aranyló szemcséket nézve mintha valóban a csillagokat, és az azokon túli világot látnád. Ezt a medált viselve szinte érzed az Univerzum nagyságát és energiáját <3.

 

Ásvány: blaufluss (szintetikus)

A medál átmérője: kb. 2,5 cm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

Nincs raktáron
3 490 Ft
Nincs raktáron
Az asztrológia szerint a sorsodat a bolygóknak a születésed pillanatában fennálló helyzete határozza meg . Nagyon-nagyon leegyszerűsítve:
- a Nap a személyiségedet, szellemiségedet
- a Holda lelki utadat,
- a Merkúr a gondolkodásodat,
- a Vénusz a külsőségeket és a szerelmi életedet,
- a Mars az aktivitásodat,
- a Jupiter a szerencsés helyzeteidet,
- a Szaturnuszpedig a nehézségeket
mutatja, melyek az életedet jellemzik, befolyásolják. Ez maga az út, amelyet be kell járnod, de rajtad múlik, hogyan fogsz rajta végigmenni, milyen minőségben éled majd meg, így ha ismered, fel tudsz rá készülni, és úgy tudod végigjárni a megírt sorsodat, hogy az neked a legjobb legyen.
Az asztrológiához kapcsolódó kollekciónak az egyik "alap"karkötőjét, aminek a gyöngyeinek csillogásában az univerzum milliárdnyi csillaga tükröződik vissza, ez egy blaufluss (hívják kék napkőnek is) és kalcedon karkötő. A blaufluss egy szintetikus, azaz mesterséges "ásvány", de ehhez a karkötőhöz éppen tökéletes, hiszen tényleg olyan, mint a leggyönyörűbb csillagfényes éjszakai égbolt, a kalcedon viszont egy erős ásvány, mely a változást segíti elő, mely most az első lépést jelenti az asztrológiai utazásunk során.

Felhasznált ásványok:
- blaufluss (szintetikus kék napkő): 8 mm
- kalcedon tárcsa: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft
2termék 12