Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SASSZEM

1termék 11

Milyen egy független nő?

 

Ő az, aki a saját útját járja, kezében a magabiztosság kardjával és a szellemi bölcsességének irányító fényével. Szemeiben a világ tükröződik, a mosolyában pedig a szabadság és az önelfogadás harmóniája köszön vissza. Nem hagyja, hogy a külső zajok elnyomják a belső hangját, és a szívétől vezérelve járja saját útját, függetlenül mások elvárásaitól.

A sasszem ezt a hihetetlen szabadságot adja meg neked.

A sasszem hatása:

A sasszemet a függetlenség kövének tartják. Különleges, selymes ezüstös-mély mohazöld fényű ásvány, mely jótékonyan hat az idegrendszerre, élénkíti a gondolkodást, és hatékony gyógymódot jelent szédülésre és fejfájásra.

Elmélyíti a koncentrációt és segíti a döntéshozatalt, így tanulásnál is jó hasznát veheted. Növeli az állóképességet, és motivál még akkor is, ha már éppen feladni készülsz a dolgokat.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!


14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).A tib

3 990 Ft
1termék 11