Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

FÜGGETLENSÉG sasszem pebble karkötő
FÜGGETLENSÉG sasszem pebble karkötő
3 990 Ft

FÜGGETLENSÉG sasszem pebble karkötő

Milyen egy független nő?

 

Ő az, aki a saját útját járja, kezében a magabiztosság kardjával és a szellemi bölcsességének irányító fényével. Szemeiben a világ tükröződik, a mosolyában pedig a szabadság és az önelfogadás harmóniája köszön vissza. Nem hagyja, hogy a külső zajok elnyomják a belső hangját, és a szívétől vezérelve járja saját útját, függetlenül mások elvárásaitól.

A sasszem ezt a hihetetlen szabadságot adja meg neked.

A sasszem hatása:

A sasszemet a függetlenség kövének tartják. Különleges, selymes ezüstös-mély mohazöld fényű ásvány, mely jótékonyan hat az idegrendszerre, élénkíti a gondolkodást, és hatékony gyógymódot jelent szédülésre és fejfájásra.

Elmélyíti a koncentrációt és segíti a döntéshozatalt, így tanulásnál is jó hasznát veheted. Növeli az állóképességet, és motivál még akkor is, ha már éppen feladni készülsz a dolgokat.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!


14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).A tib


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas230930_SZ