Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.11.15-11.21

20termék 120

Az "Angyali Segítség" füstölő kúp ezoterikus illata pillanatok alatt felszínre hozza belőled azokat a gondolatokat, melyekre az Őrangyalaid adhatnak választ. Az illatok ellazítanak, arra késztetnek, hogy figyelj a belső hangodra, az őrangyalok szavaira. Maga az illat egyáltalán nem nehéz, nem tolakodó.

Az illatos kúp használata: gyújts meg a füstölőkúpot egy gyufával vagy öngyújtóval, majd hagyd néhány másodpercig égni, ezután fújd el, hogy csak a parázs maradjon. Helyezd a kúpot a fém alátétre. Az égési idő: kb. 20 perc.

590 Ft

Az ametiszt gyengéd rezgései minden félelmedet, stresszt és haragot feloldanak, segít eljutni a nyugalom és a béke állapotába. Mélyíti a koncentrációt és a figyelmet, ezért a meditáció sokkal hatékonyabb általa. A párkapcsolatok is erősíthetők az ametiszttel, mivel erősíti a szerelmet és az önzetlenséget. Harmonizálja, stabilizálja a szerelmi életet, egységet kovácsol a kapcsolatban. Mindezek mellett segít megérteni a spirituális világot is, közvetíti a felsőbb erők támogatását....

Tarts ebből az ametiszttel teli fiolából egyet az ágyad mellett , hogy nyugodt álmod legyen, vagy az íróasztalodon, hogy segítsen stresszmentesíteni a napjaidat is!

Ásvány: ametiszt splitter

Üveg fiola magassága: 4 cm 

Az ár 1 db fiolára vonatkozik!

 

990 Ft

Gyönyörű aurakvarc golyó, amely a szivárvány minden színében ragyog, ha ráesik a fény. Az aurakvarc a boldogság, az angyali tisztaság és az isteni üzenetek követítője, segíthet a negatív érzelmek semlegesítésében, és a pozitív érzelmek felerősítésében. Csillapítja az érzelmi és a lelki szorongást, segít abban, hogy tisztán gondolkodj, és a döntéseidet úgy hozd meg, hogy az mindenkinek jó legyen.

9 990 Ft

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy olyan, mintha az angyali világ csodálatos és misztikus csillogása köszönne vissza ezen a varázslatos és színjátszó aurakvarc kristálytelepen :), amely a szivárvány minden színében ragyog, ha ráesik a fény. Az aurakvarc a boldogság, az angyali tisztaság és az isteni üzenetek követítője, segíthet a negatív érzelmek semlegesítésében, és a pozitív érzelmek felerősítésében. Csillapítja az érzelmi és a lelki szorongást, segít abban, hogy tisztán gondolkodj, és a döntéseidet úgy hozd meg, hogy az mindenkinek jó legyen.

14 990 Ft
Nincs raktáron
A variszcit hatása:
Ez a ritka és különleges ásvány az önismeret egyik legfontosabb köve, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, akkor a variszcit a te köved! Úgy tartják róla, hogy segít a felszínre hozni az igazi erősségeidet, mely meghatározhatja az egész személyiségedet, a gyengeségeidet pedig le tudod küzdeni a segítségével. Segít megszabadulni a rossz szokásoktól, és arra késztet, hogy a nehéz igazságokat is elfogadd magadról, így tudod, hogy mi az, amin dolgoznod kell annak érdekében, hogy az légy, aki lenni akarsz. Jól jön majd akkor is, ha csalódást kell feldolgoznod, ugyan fájni fog, de tudod majd kezelni a fájdalmat. 
Inspirál és motivál, olyan dolgokhoz kapsz tőle majd energiát, amit az aggodalmaid miatt régóta halogattál.
A szívcsakra köve, bátorságot és belső erőt ad.

Felhasznált ásványok: - variszcit (1 db): 8 mm

Maga a karkötő fehér színű üveg teklagyöngyökből készült.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

2 490 Ft

Zsályát már az ókori egyiptomiak is használtak a gyógyításaik során, a zsályával való füstölés azonban a sámánok szertartásainak volt a része, elsősorban tér- és a test energetikai tisztítására használták, és azt tartották róla, hogy gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, valamint felszínre hozza a bennünk szunnyadó bölcsességet, és hosszú életet biztosít. 

Mire használhatod a zsálya füstölőt?

- tértisztítás

- a negatív energiák semlegesítése

- ásványok, ásványékszerek tisztítása

- mélyebb meditáció

- gyógyulás elősegítése

- vagy csak egyszerűen illatosítás :)

Hogyan használd a zsálya füstölőt?

A zsálya füstölő használata még mindig igazi szertartásnak számít, melynek lépései a következők:

1. Először is tervezd el, milyen szándékkal gyújtod meg a zsályát (lásd az előző felsorolást)

2. Készítsd elő a szükséges kellékeket:

- zsályaköteg

- gyufa

- a zsálya alá egy tálka, ami majd felfogja a hamut. Ez bármi lehet, a legjobb, ha természetes anyagból készült (a sámánok kagylót használtak erre a célra), de bármi lehet, amely különös jelentőséggel bír számodra, például egy örökölt csésze is

- egy pohár víz, ha esetleg nagyon lángolna a zsálya, és oltásra volna szükség.

3. Készítsd elő a teret:

Nyiss ablakot, hogy a zsálya füstjével együtt a negatív energiák is távozzanak. Ha ásványokat is szeretnél tisztítani, akkor rakd őket egymáshoz közel.

4. A zsálya égetése:

- támaszd a zsályát a tálkához, úgy, hogy az égetendő része a tálka fölött kb. 45 fokban legyen, és gyújtsd meg. Hagyd kb. 20 mp-ig égni, majd fújd el a tüzet, hogy csak a parázs maradjon, így fog füstölni a zsálya. Vigyázz, a száraz zsályaköteg nagyon gyúlékony anyag! Ha a füst esetleg eláll, mielőtt befejeznéd a szertartást, nyugodtan gyújsd meg újra!

- hagyd, hogy a zsálya füstje szétáradjon a helyiségben, vagy lassan sétálva akár több helyiségbe is átviheted egymás után. Koncentrálj a helyiségből kiáramló füstre, képzeld, hogy a füsttel együtt a negatív energiák is távoznak a lakásból. Időzz többet az ajtóknál, ablakoknál, tükröknél, és ha ásványokat is tisztítasz, hagyd mellettük a füstölőt egy kis ideit. A füstöt ne szívd be közvetlenül, és soha ne hagyd felügyelet nélkül a zsályát! Használd az intuíciódat, érezni fogod, hogy mennyi ideig tartson a tisztító szertartás! (Vedd figyelembe a füstjelzőt :), illetve figyelj arra, hogy ha van házi kedvenced, akkor ne tartózkodjon a szobában, mert érzékeny lehet a füstre)

- ha saját magadat, vagy más személyt is szeretnéd tisztítani, akkor a lábaktól kezdve felfelé vidd végig a test mellett lassan, biztonságos távolságban a zsályát (különösen figyelj, hogy a hajad ne kerüljön közel a parázshoz!)

- ha végeztél, boríts egy tálkát a maradék zsályára, hogy elaludjon a parázs, vagy nyomd homokba. Soha ne vízzel oltsd el!

- közvetlenül a zsályával való füstölés után füstölőpálcát vagy füstölőkúpot is használhatsz, energiák remekül kiegyensúlyozzák egymást, és erősítik a tisztító hatást

- végezd el hetente-kéthetente a füstölő szertartást, de akár valamilyen fontosabb eseménynél is használhatod (pl. új munkahely), vagy olyankor, amikor valami rossznak szeretnél véget vetni (viszont ebben az esetben vigyázz, hogy ne az aggodalom vezessen)

 

 

 

2 990 Ft
Nincs raktáron

10 db nagyméretű, hosszú égési idejű, fehér zsálya illatú illatos kúp folyékony füst szökőkúthoz.
A fehér zsálya illata igazi spirituális utazás. Maga az illat nem tolakodó, nem túl tömény, ha szereted a finom misztikus keleti illatokat, érdemes kipróbálnod, mert ezt is szeretni fogod :)!

Mire használhatod az illatos kúp füstölőt?

- Segít a spirituális elmélyülésekben, a meditációban

- Semlegesíti az ásványokban felhalmozódott negatív energiákat

- Semlegesíti a dohányzás okozta szagokat
- Erősíti az intuíciót
- Megtisztítja a tárgyakat, a teret a negatív energiáktól
- Hangulatjavító hatású, csillapítja a stresszt
- Természetes illatosító

Az illatos kúp használata: gyújts meg a füstölőkúpot egy gyufával vagy öngyújtóval, majd hagyd néhány másodpercig égni, majd fújd el, hogy csak a parázs maradjon. Helyezd a kúpot a szökőkút tetején lévő kis tálkába, úgy, hogy a tálka közepén lévő lyuk és a kúpon lévő lyuk egybeessen. Várj néhány percet, és élvezd a zuhatagként áramló illatos füstöt.

 

A füstölőt soha ne hagyd felügyelet nélkül!

720 Ft

A hematoid kvarc hatása:

egyszerre erősít, stabilizál és egyensúlyban tart. Érzelmi békét hozhat, ha nyugtalan a lelked, ezenkívül nagyon jó stresszoldónak tartják, mely testi-lelki ellazulást biztosít. Gyengéd gyógyító ereje ellenére mégis erőteljes a hatása, hiszen lelki síkon gyógyít: segít felszínre hozni az elfojtott haragot és bánatot, hogy azok feldolgozása és elengedése után a test is meggyógyulhasson. Egyedülálló világosságot és megértést hoz az érzelmekbe, segít megérteni a különbséget a tudattalan reakció és a tudatos válasz között. Akkor is segítségedre leszed, ha önértékelési vagy önbecsülési problémáid vannak.

A hematoid kvarc szív marokkő használata:

- hordd magadnál, és/vagy tartsd az ágyad mellett

- meditáció közben tartsd a kezedben.

 

2 990 Ft

Ismered Hestiát, a görög istennőt? Az örök szűz volt, akinek az ártatlanság volt az egyik fő jellemvonása, aki minden isten közeledését visszautasította. Emellett ő volt a felelős azért, hogy a családi kandallóban lévő tűz mindig lobogjon, ami persze ettől több volt: arra tanította az embereket, hogyan teremtsenek igazi otthont, élhető és szerető környezetet maguk köré, hogyan őrizzék meg a családi békét. A szeretet, a gondoskodást és az elfogadást hirdette, pont azokat az érzéseket, melyet a rózsakvarc energiája erősít. Bár ebben a rohanó világban szerintem Hestia is csak kapkodná a fejét, de a tanításai még ma is jól jönnének, hiszen nőként helyt kell állnunk otthon, teljesítünk a munkahelyen, és jó volna egy kicsit magunkkal is foglalkozni néha, szóval nem ártana, ha valaki súgna nekünk kicsit, hogy is tudjuk mindezt összehozni :).

A HESTIA karkötő 10 mm-es rózsakvarc gyöngyei a szeretet rezgéseit felerősítve töltenek fel energiával, és adnak majd erőt és kitartást a mindennapok mókuskerekéhez.

Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc: 10 mm

- festett porcelángyöngy: 10 mm

- Shamballa gyöngy: 10 mm

 

Nézd meg a többi rózsakvarcból készült ékszerünket is, kattints ide: TOVÁBB A RÓZSAKVARC ÉKSZEREKHEZ.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

A jáspis olyan energialöketet ad, mint az adrenalin: növeli a kitartásod és az állóképességed, és nem tudod szem elől téveszteni a célodat. A gyökércsakrához kapcsolódik, egyensúlyt biztosít és bátorságot kölcsönöz, egy igazi harcost varázsol belőled, színével pedig szenvedélyre és bujaságra ösztönöz.

 

Felhasznált ásványok:

- jáspis: 10 mm

- festett porcelángyöngy: 10 mm

- Shamballa gyöngy: 10 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
A prémium minőségű variszcitet hegyikristállyal kombináltam ebben a karkötőben.
A variszcit hatása:
Ez a ritka és különleges ásvány az önismeret egyik legfontosabb köve, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, akkor a variszcit a te köved! Úgy tartják róla, hogy segít a felszínre hozni az igazi erősségeidet, mely meghatározhatja az egész személyiségedet, a gyengeségeidet pedig le tudod küzdeni a segítségével. Segít megszabadulni a rossz szokásoktól, és arra késztet, hogy a nehéz igazságokat is elfogadd magadról, így tudod, hogy mi az, amin dolgoznod kell annak érdekében, hogy az légy, aki lenni akarsz. Jól jön majd akkor is, ha csalódást kell feldolgoznod, ugyan fájni fog, de tudod majd kezelni a fájdalmat. 
Inspirál és motivál, olyan dolgokhoz kapsz tőle majd energiát, amit az aggodalmaid miatt régóta halogattál.
A szívcsakra köve, bátorságot és belső erőt ad.
A hegyikristály energiája még inkább erősíti a variszcit hatását.

Felhasznált ásványok:
- variszcit: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

6 990 Ft

Ha úgy érzed, hogy gyors segítségre van a szerelem, a szeretet, a társas kapcsolatok, vagy az önbizalmad helyreállítása területén, akkor rózsakvarcra, a szeretet és önszeretet kövére van szükséged, amely ebben a 6 lapra csiszolt oszlop formájában különösen hatékony módon alkalmas a szeretet energiáinak a fókuszálására és felerősítésére.

A rózsakvarc szeretet áraszt, nyugalmat és békességet hoz a szívünkbe, pozitívan hat az érzelmeinkre, megnyitja szívünket mindenfajta szeretet befogadására - legyen ez az én szeretete, a család szeretete, a baráti szeretet és persze a romantikus szerelem. 

 

 

4 990 Ft
Ha úgy érzed, hogy nem kapsz elég szeretetet, ha több együttérzésedre van szükséged, vagy ha az élet már túl sok sebet ejtett a szíveden, olyankor sokszor nincs erőd egyedül szembenézned a soron következő nehézségekkel. Amikor ezek miatt pedig a tetteidet már nem a tudatosság, hanem a kétségbeesés hajtja, nem biztos, hogy a megfelelő döntéseket hozod.
Ez a gyönyörű mély rózsaszín ásvány, a rodokrozit, a szívcsakrádat erősíti, így mély érzelmi kapcsolatokat tudsz kialakítani, az együttérzés után vágyat az elfogadás váltja fel, és tudatosan fogsz tudni szembenézni az akár fájdalmas igazságokkal is. A rodokrozit mellé rózsakvarcot fűztem, melynek a  szeretet által irányított rezgése a boldogság útjába álló energiablokkokat fogja felszabadítani körülötted.

Felhasznált ásványok: rodokrozit, rózsakvarc golyó - 6 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

Helyezz egy illatmécsest ebbe az egyszerűségében gyönyörű szelenit mécsestartóba, és hagyd, hogy a szelenit és a tűz együttes ereje megtisztítsa a körülötted lévő teret a negatív energiáktól! A szelenit nyugalmat sugárzó rezgéseit a mécses fényének nyugtató hangulata még inkább felerősíti, a mécsestartó fehér áttetsző falán játszó gyertyafény barátságos, meleg légkört teremt a szobában.

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Nevét a görögök Hold-istennőjéről kapta, mert úgy gondolták, hogy a szelenit-tömbök a Hold földre hullott darabkái. Magas rezgésű kő, kiváló fájdalomcsillapítónak tartják (pl. fejfájás esetén lehet hatásos), semlegesíti a negatív energiákat, tisztítja a szervezetet és a környezetet is. A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

Soha ne hagyd az égő mécsest felügyelet nélkül!

 

5 990 Ft

Ez a szelenit tálka kiválóan alkalmas arra, hogy megtisztítsd benne az ásványékszereidet és az ásványaidat. Csak tedd közéjük, vagy helyezd őket a belsejébe, és hagyd ott éjszakára, másnap reggel pedig a megtisztított ásványok újult erővel tudják tenni a dolgukat :). A szelenit sokak szerint öntisztító, így külön energetikai tisztítást nem igényel, de ennek ellenére időnként ajánlott "rásegíteni" füstölős tiszítással (pl. szantálfa füstölő, vagy fehér zsálya köteg).

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Nevét a görögök Hold-istennőjéről kapta, mert úgy gondolták, hogy a szelenit-tömbök a Hold földre hullott darabkái. Magas rezgésű kő, kiváló fájdalomcsillapítónak tartják (pl. fejfájás esetén lehet hatásos), semlegesíti a negatív energiákat, tisztítja a szervezetet és a környezetet is. A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

(A képen látható rózsakvarc kövek csak dekorációként szolgálnak, nem részei a terméknek!)

 

4 990 Ft
A szugilit nagyon ritka és különleges ásvány, és a "gyógyítók köveként" tartják számon. Mindenkinek szüksége lenne rá, aki emberekkel kezelésével vagy gyógyításával foglalkozik, egyrészt azért, mert fokozza a kezelések gyógyhatását, másrészt pedig azért, meg megvédi a viselőjét a kezelés során őt ért esetleges negatív energiáktól. Azt tartják róla, hogy nagyon erős gyógyító energiával rendelkezik, az egyik legfontosabb gyógyító tulajdonságának a daganatos betegségek megelőző hatását mondanám, de akkor is érdemes hordani, amikor már baj van, mert az egyik legjobb sejtregeneráló ásvány. Ezenkívül segít az asztmán, az allergiás tüneteken, tisztítja a vért és a nyirokrendszert. Rendkívül jól hat az idegrendszerre, csökkenti a stresszt, a kétségbeesést. Gyógyítja a betegségek lelki okait, és a depresszió kezelését is eredményesen egészítheti ki.

 

Felhasznált ásványok:
- szugilit pebble: 4-6 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

7 990 Ft
Nincs raktáron

Ha szereted a vadítóan tüzes pirosat, ez a karkötő a kedvenced lesz! 10 mm-es színezett howlit golyókból készült, melyekhez egy kézzel festett porcelángyöngyöt fűztem. A howlit legfontosabb tulajdonságának egyébként azt tartják, hogy gyorsítja az anyagcserét, így eredményesebbé teszi a fogyókúrát :). 

 

Felhasznált ásványok:

- színezett howlit: 10 mm

- festett porcelángyöngy: 10 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
A prémium minőségű variszcit golyókból készült fülbevaló.
A variszcit hatása:
Ez a ritka és különleges ásvány az önismeret egyik legfontosabb köve, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, akkor a variszcit a te köved! Úgy tartják róla, hogy segít a felszínre hozni az igazi erősségeidet, mely meghatározhatja az egész személyiségedet, a gyengeségeidet pedig le tudod küzdeni a segítségével. Segít megszabadulni a rossz szokásoktól, és arra késztet, hogy a nehéz igazságokat is elfogadd magadról, így tudod, hogy mi az, amin dolgoznod kell annak érdekében, hogy az légy, aki lenni akarsz. Jól jön majd akkor is, ha csalódást kell feldolgoznod, ugyan fájni fog, de tudod majd kezelni a fájdalmat. 
Inspirál és motivál, olyan dolgokhoz kapsz tőle majd energiát, amit az aggodalmaid miatt régóta halogattál.
A szívcsakra köve, bátorságot és belső erőt ad.

 

 

2 990 Ft
Igazi különlegesség ez a prémium minőségű, variszcit golyókból készült gyönyörű karkötő.
A variszcit az önismeret egyik legfontosabb köve, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, akkor a variszcit a te köved! Úgy tartják róla, hogy segít a felszínre hozni az igazi erősségeidet, mely meghatározhatja az egész személyiségedet, a gyengeségeidet pedig le tudod küzdeni a segítségével. Segít megszabadulni a rossz szokásoktól, és arra késztet, hogy a nehéz igazságokat is elfogadd magadról, így tudod, hogy mi az, amin dolgoznod kell annak érdekében, hogy az légy, aki lenni akarsz. Jól jön majd akkor is, ha csalódást kell feldolgoznod, ugyan fájni fog, de tudod majd kezelni a fájdalmat. 
Inspirál és motivál, olyan dolgokhoz kapsz tőle majd energiát, amit az aggodalmaid miatt régóta halogattál.
A szívcsakra köve, bátorságot és belső erőt ad.

Felhasznált ásványok:
- variszcit: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

16 990 Ft
A prémium minőségű variszcit golyókból készült fülbevaló.
A variszcit hatása:
Ez a ritka és különleges ásvány az önismeret egyik legfontosabb köve, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, akkor a variszcit a te köved! Úgy tartják róla, hogy segít a felszínre hozni az igazi erősségeidet, mely meghatározhatja az egész személyiségedet, a gyengeségeidet pedig le tudod küzdeni a segítségével. Segít megszabadulni a rossz szokásoktól, és arra késztet, hogy a nehéz igazságokat is elfogadd magadról, így tudod, hogy mi az, amin dolgoznod kell annak érdekében, hogy az légy, aki lenni akarsz. Jól jön majd akkor is, ha csalódást kell feldolgoznod, ugyan fájni fog, de tudod majd kezelni a fájdalmat. 
Inspirál és motivál, olyan dolgokhoz kapsz tőle majd energiát, amit az aggodalmaid miatt régóta halogattál.
A szívcsakra köve, bátorságot és belső erőt ad.

 

 

2 990 Ft
20termék 120