Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

OROSZLÁN

27termék 2127
Oroszlánok, na MOST nyomjátok be a glittergombot: indulhat a ragyogás, a csillogás, ez az elkövetkezendő néhány hét most a végtelen szárnyalás időszaka lesz... ha észnél vagytok és nem hibáztok. Van az a mondás, hogy sosem azzal kell foglalkozni, hogy mennyi pénz megy ki, hanem hogy mennyi jön be, ez most fokozottan igaz, bármihez nyúltok, arannyá változik. De hogy ne legyen túl egyszerű, a legapróbb részletekre is figyelnetek kell, mert a következő hetekben egyenes út vezet a siker és pénz felé, de tele lehet buktatókkal. 
Szóval, mindenesetre a lényeg az, hogy nem féktelen hedonizmusról beszélünk, hanem egészséges áramlásról: mehet, mert jön, jöhet, mert megy.
Ebben a legnagyobb segítségetek a citrin lesz, de nagy támasz az alapkövetek (karneol) és a lelketek egyensúlyáért felelő rózsakvarc is.

Felhasznált ásványok: 

- karneol (barna/sötétnarancs): 8 mm

- rózsakvarc (rózsaszín): 8 mm

- citrin (sárga): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
Hegyikristályból, az univerzális, minden pozitív hatást erősítő ásványból, az Oroszlán csillagjegy szimbólumával díszítve készült karkötő. Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor viseled, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... :) !
1 990 Ft
Karneolból, az Oroszlán csillagjegy egyik szerencsekövéből készült karkötő. Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor viseled, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... :) !
2 490 Ft
Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor a nyakadba akasztod, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... !
Az Oroszlány csillagjegyű hölgyek legerősebb védelmező kövéből, azaz karneolból készült ez az őrangyal nyaklánc. A karneol segíthet a vakmerő Oroszlánoknak megfontolt döntést hozni, és átgondolt lépéseket tenni bármilyen ügyben.
1 990 Ft
27termék 2127