Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.09.13-09.19

9termék 19

Csodaszép kidolgozású őrangyal medál ametiszt szárnyakkal.

Az ametiszt hatása

Ametiszt - a nyugalom köve. Oldja a stresszt, lecsillapítja az ingerlékenységet, eloszlatja a haragot, oldja a feszültséget, a félelmet és a szorongást.

3 990 Ft

Csodaszép kidolgozású őrangyal medál aventurin szárnyakkal.

Az aventurin hatása

Az aventurinnak már a neve is beszédes: az olasz "aventura", azaz véletlen szóból származik, ami arra a nagy szerencsére utal amelyet ez az ásvány adhat neked. Jellemzően olyan helyekről származik, ahol erős energiák kavarognak: az Amazon buja dzsungelei, Oroszország rejtelmes tájai, vagy Brazília zöld hegyei a főbb előfordulási helyei. A legendák szerint az amazonoknak az egyik szent köve volt, a királynőjük pajzsáról sohasem maradhatott le, így védve sérthetetlenségét, és erősítve nőiességét és hatalmát.

A szívcsakra köve, jó kapocsként működik távol élő szeretteinkkel, de vigasztalást és lelki felemelkedést is hozhat, ha éppen arra van szükséged.

Akár több szerencsére, akár több szeretetre vágysz, vagy egy kis segítségre az előre lépéshez, érdemes esélyt adnod az aventurinnak :).

3 990 Ft
Nincs raktáron
Prémium minőségű borostyánból és víztiszta hegyikristályból készült exkluzív karkötő. A borostyánról azt tartják, hogy maga a megkövesedett napfény, éppúgy vitalizál, életerővel tölt fel, és olyan a hatása, mint egy nagy adag D-vitaminnak. Nagyon erős gyógyító hatást tulajdonítanak neki, különösen az alábbi területeken:
- fogfájdalom
- ízületi fájdalom, váll- és hátfájás
- gyomorbántalmak
- pajzsmirigy elégtelenség
- asztma
- depresszió.
A borostyán meleget sugárzó energiája kiegyensúlyozza az érzelmeket, javítja a hangulatot és lecsillapítja a csapongó gondolatokat. Segít feldolgozni a fájdalmas veszteségeket és traumákat.
A napfonat csakrához kapcsolódik.

 

Ásványok mérete: 8-9 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

5 990 Ft

Csodaszép kidolgozású őrangyal medál hegyikristály szárnyakkal.

A hegyikristály hatása

A hegyikristály az egyik legkedveltebb ásvány, a neki tulajdonított hatásokról egy egész könyvet lehetne írni, csak a legfontosabbakat említve:

- a hegyikristály "minden gyógyító kristályok leggyógyítóbbika"

- fokozza és kiegészíti minden más ásvány hatását

- a 12 mesterkristály egyike

- az egyik legmagasabb rezgésű ásvány

- sokat segíthet abban, hogy elérd a kitűzött céljaidat, mert kristálytiszta képet ad arról, hogy mit is szeretnél elérni

- segít az elmélyülésben, legyen szó munkáról vagy meditációról, mert elnyomja a világ zaját és segít összpontosítani.

3 990 Ft
Nincs raktáron

A kék blaufluss (bár szintetikus ásvány), a legütősebb háttér a Nap és Hold motívumhoz, a csillogó-aranyló szemcséket nézve mintha valóban a csillagokat, és az azokon túli világot látnád. Ezt a medált viselve szinte érzed az Univerzum nagyságát és energiáját <3.

 

Ásvány: blaufluss (szintetikus)

A medál átmérője: kb. 2,5 cm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 490 Ft
Nincs raktáron

Csodaszép kidolgozású őrangyal medál lápisz lazuli szárnyakkal.

A lápisz lazuli hatása

A lápisz lazuli az ókori egyiptomiak széles körűen használt ásványa volt, viselték ékszerként, extrafinom porrá törve a szemüket sminkelték vele, az orvosok pedig vérnyomáscsökkentőként írták fel receptre :), mert azt tartották róla, hogy finom rezgése csendre inti a szervezetünket, így stabilizáljaa a vérnyomást, de álmatlanság és depresszió esetén is ajánlották a viselését.
3 990 Ft
Nincs raktáron
A karkötő őszi színeinek ragyogó melegsége azonnal átjárja a szíved, amikor csak ránézel. Ezt viselve az őszbe forduló napokról nem az elmúlás, hanem az új esélyek, és a mindent legyőző életerő fog az eszedbe jutni <3.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

Minden ember körül van egy energiamező, függetlenül attól, hogy tudatában van-e, vagy érzékeli-e, vagy nem. Ha felismerjük ezt az energiát, és egyensúlyba tudjuk hozni, minden képzeletet felülmúlóan tudjuk irányítani az életünket. 

Mi a merkaba jelentése, és mitől olyan különleges?

A merkaba egy ősi szakrális szimbólum, maga a szó három különböző szóból tevődik össze:

- MER: fény

- KA: szellem

-BA: lélek

amely arra utal, hogy a merkaba segítségével kapcsolatba lép testünk a fénnyel és a lélekkel. A szimbólum három dimenziós, és két egymásba helyezett és egymáshoz képest ellentétes irányban álló és ellentétes irányban forgó tetraéderből áll, a felfelé álló háromszög a férfi energiát, a lefelé álló háromszög pedig a női energiát jelképezi. A felfelé álló háromszög az Univerzumból húzza le, míg a lefelé álló a Föld belsejéből húzza fel az energiát, harmonizálja ezeket az ellentétes energiákat, erősítve és egyensúlyozva ezzel saját belső energiánkat. A szimbólum folyamatosan forog a saját tengelye körül, és ellentétesen forgó fényterek veszik körbe. Ősi tanok szerint a forgó fényterek a DNS-ben lévőhöz hasonló energiaspirálok, melyek biztonságban képesek a szellemet és a testet egyik dimenzióból a másikba szállítani. A merkaba segítségével a meditáció közben aktivizált belső energiát a mindennapi életünkben is használhatjuk, bármelyik pillanatban hozzáférést biztosít a magasabb energiákhoz.

A merkabával való meditáció előnyei
- Segít megismerni és megismerni önmagad, így segít abban, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amelyben mindig örömödet leled.
- Tudatosabban tudjuk élni az életünket
- Stresszmentesen tudjuk élni a mindennapjainkat
- Segít megtapasztalni a lényünkből fakadó magasságokat
- Növeli az intuíciót

A rózsakvarc szeretet áraszt, nyugalmat és békességet hoz a szívünkbe, pozitívan hat az érzelmeinkre, megnyitja szívünket mindenfajta szeretet befogadására - legyen ez az én szeretete, a család szeretete, a baráti szeretet és persze a romantikus szerelem.

 

Merkaba mérete: kb. 3,5 cm 

Fém részek (és a lánc anyaga, ha kérsz hozzá): nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 490 Ft
Nincs raktáron

Egy szóban el lehet mondani, hogy kinek ajánlott a sungit: mindenkinek :). Egy nagyon erős ásvány, mely képes egyszer védelmezni és gyógyítani. Úgy tartják róla, hogy azon alapelemek egyike, amelyeknek az élet kialakulása köszönhető a Földön, ezért gyakran nevezik az "élet kövének".
A sungit hatásai:
- aktiválja a kb. 30 cm-rel alattad lévő "földcsillag" csakrát, amely összeköt a Föld energiaközpontjával, így felfedezheted a létezésed valódi célját
- megtisztítja és feltölti az aurádat, így az energiák még inkább hatnak majd rád
- képes leszel a felsőbb énedhez és a magasabb birodalmakhoz is kapcsolódni
- segíti a lelki fejlődésed
- tudatosabb és hitelesebb életet élhetsz
- és megvéd minden negatív energiától, legyen az mások támadása, vagy környezeti hatás, bármilyen elektromágneses sugárzás.

Nagyon hasznos lehet annak, aki sokat dolgozik számítógéppel, vagy sokat mobilozik, vagy olyan helyen él/dolgozik, ahol mobil bázisállomás van a közelben. Emellett méregteleníti a szervezetet, csillapítja a fejfájást, a gyulladásokat , és erősíti az immunrendszert. Lelkileg is "helyre tud tenni", segít feldolgozni az elengedést, a bűntudatot és elengedni a régi emlékkel kapcsolatos, berögzült negatív érzelmeket.

9 990 Ft
Nincs raktáron
9termék 19