Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.08.23-08.29

2termék 12

Egyszer az olvastam valahol, hogy ha boldog akarsz lenni, akkor csak annyit kell tenned érte, hogy legyél boldog! Ha bátorsággal és nyitott szívvel állsz a dolgok elé, mindenben meg fogod találni a jót. Igaz, lehet, hogy csak egy icipici kis jó dolog lesz abban a pillanatban, de abba kapaszkodva máris, még ha csak egy hajszálnyival is, de jobban és boldogabbnak érezheted magad. Az eperkvarc ehhez abban tud segíteni neked, hogy a szívcsakra köveként bepillantást nyersz a valódi létedbe vele, kitisztul előtted, hogy pontosan mi az, amire vágysz, amire azt mondod, hogy ezért tényleg érdemes nap, mint nap küzdened, és megmutatja, hogy mik azok a csodák, amik már most is ott vannak előtted, részei az életednek. Arra ösztönöz, hogy ha akadály kerül eléd, ahelyett, hogy visszalépnél, inkább fejleszd magad az adott területen.

 

Felhasznált ásványok:
- eperkvarc pebble: 6-10 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 490 Ft

Olyan vidám és szívmelengető színei vannak ennek a gyönyörű achát karkötőnek, mint egy igazi nyári virágcsokornak. 

 

Ásvány: 8 mm-esszínezett achát 

Akrilgyöngy mérete: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
2termék 12