Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2021.11.01-11.07

13termék 113
A kék a boldogság színe, úgyhogy ez a karkötőnek minden túlzás nélkül "hangulatjavító" hatása van :). De tényleg, egy igazi energiabomba, hiszen olyan ásványokból fűztem, mint az angyal aura, hegyikristály, akvamarin és shousan kő, és ez a kombináció segít leküzdeni a halogatást, elég bátorságot és önbizalmat ad az előtted álló kisebb-nagyobb akadályokon való túllépéshez, a mindennapi problémák megoldásához. 

Felhasznált ásványok: 

- angyal aura, roppantott hegyikristály, akvamarin: 8 mm

- shoushan tárcsa

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

A szakrális geometria elveinek, és a kristályok energiafókuszáló képességének figyelembevételével készült ez a harmonizátor, ami igazi "csodafegyvernek" számít a környezetünk és saját energiánk megtisztításában, a negatív energiák semlegesítésében és a pozitívak egy helyre fókuszálásában. 

A harmonizátor középpontjában egy hegyikristály gömb áll, melyet rózsakvarc csúcsok vesznek körbe. A rózsakvarc mindent jobbá tesz, hiszen a szeretet köve, és szeretetből sohasem elég :). Segít megteremteni az együtt élők harmóniáját, leginkább akkor ajánlom, ha számodra fontos a család és az összetartozás érzése.

A rózsakvarc csúcsokon a hét csakrát erősítő kövek még inkább fokozzák a személyes energia megfelelő áramlását.

8 990 Ft

Az egyik legkedveltebb téli ékszerünk! Nemesacél fülbevalóalappal, nikkelmentes fémből készült fülbevaló.


1 290 Ft

A legkedveltebb téli ékszerünk, 8 mm-es fehér üveg teklagyöngyből készült, hópihe medállal díszített, rugalmas ékszerdamilra fűzött karkötő.
A fém alkatrészek nikkelmentes fémből készültek.


1 490 Ft

A legkedveltebb téli ékszerünk, 8 mm-es fehér üveg teklagyöngyből készült, hópihe medállal díszített, rugalmas ékszerdamilra fűzött karkötő, és nemesacél alappal készült fülbevaló.
A karkötőn lévő fém alkatrészek nikkelmentes fémből készültek.


2 780 Ft
Sokunk egyik álma a larimar, ez a kivételesen szép, kék színű ásvány, melyet a legenda szerint Atlantisz Istennői hagytak ránk. Igazi varázskőnek tartják, mely előhozza belőled a NŐT, aki valójában vagy! Merd megélni az igazi nőiséged, úgy, ahogyan mindig szeretted volna, fedezd fel energiáidat, ellenállhatatlan erődet. Hódíts, és hagyd, hogy meghódítsanak, bűvölj, és hagyd, hogy elbűvöljenek, szeress, és engedd, hogy szeressenek.....

 

Felhasznált larimár mérete (az angyalka teste): 8 mm

Teklagyöngy (fehér): üveg tekla, 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

2 990 Ft
A reggeli első korty kávé az nem csupán egy korty kávé, hanem az a pillanat, ami feltölt szeretettel, békével és harmóniával, hogy a nap további részében mindenki biztonságban legyen körülötted :). Na most ilyen hatása van a bronzitnak is, hiszen segít mindenben (és mindenkiben) a jót látni, minden körülmények között távol tartja a negatív gondolatokat, és elfogadtatja a saját hibáidat és mások hibáit is.
A rózsakvarc aura még szebbé teszi a napod, a holdkő gyengéd rezgése pedig az önbizalmad és a női energiáidat erősíti.


Felhasznált ásványok: 

bronzit, rózsakvarc aura, bézs holdkő: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

Mit gondolsz, mennyiben lenne másabb az életed, ha több önbizalmad lenne?

Joyce Brothers amerikai pszichológus szerint azok a nők, akik magabiztosak, és biztosak a saját képességeikben, sokkal nagyobb valószínűséggel sikeresebbek, mint azok, akiknek nincs önbizalma, még akkor is, ha az utóbbiak sokkal kompetensebbek, tehetségesebbek és szorgalmasabbak. 

Hoppá! Ez annyira fontos, hogy szerintem olvasd el még egyszer! Azok a nők, akik magabiztosak, és biztosak a saját képességeikben, sokkal nagyobb valószínűséggel sikeresebbek, mint azok, akiknek nincs önbizalma, még akkor is, ha az utóbbiak sokkal kompetensebbek, tehetségesebbek és szorgalmasabbak. 

Tehát alapjaiban változtathatod meg az életed azzal, ha tisztában vagy önmagaddal, az értékeiddel, és nem kell, hogy a legjobb, a legszebb, a legtehetségesebb legyél, ha te hiszel magadban, akkor mások is hisznek benned. Nem, ez sajnos megy varázsütésre, ezen dolgozni kell, de nagyon jó kis gyakorlatok vannak arra, hogyan erősítsd az önbizalmad, például:

- tűzz ki apró célokat, később pedig egyre nagyobbakat. Lehet ez bármilyen kicsi, de legyen igazi sikerélmény, ha összejön, például keress egy új receptet és készítsd el, vagy próbálj meg valami izgalmasat fotózni, mindegy, hogy mi a célod, csak csak csináld, és haladj előre.

- beszéld ki magad önmagaddal. Igen, mint egy barátnak. A lényeg, hogy minden magaddal kapcsolatos problémádat mondd ki hangosan, majd válaszolj rá úgy, mintha a legjobb barátodtól hallottad volna ezeket. Érdekes lesz megtapasztalnod, milyen tanácsokat adsz magadnak :)!

- soha ne hasonlítsd magad senkihez, ha mégis megtennéd, jussanak eszedbe Joyce mondatai, amivel kezdtem a posztot!

És persze az ásványok erejével is meg tudod erősíteni a szándékaidat, ebbe az önbizalom erősítő csomagba különleges és nagyon energikus ásványokat válogattam, amelyek mind-mind valamilyen formában az önbizalmadra hatnak, és segítenek abban, hogy higgy magadban:

- rodokrozit: az önelfogadás köve

- rózsakvarc: a szeretet köve

- gránát: a bátorság remény köve

- lepidolit: a tisztánlátás köve

- karneol: az életerő köve

 

A kövek mérete: kb. 1-3 cm

 

2 990 Ft
10

Az otthonod a te házad, a te várad, a szent helyed, és teljesen természetes, hogy azt szeretnéd, hogy a lehető legpozitívabb energiák uralják a lakást. Az OTTHONT VÉDELMEZŐ ásványcsomag segítségével szinte pajzsot tudsz a lakásod/házad köré vonni, mely csak a pozitív energiákat engedi működni, a negatív energiákat pedig távol tartja.

Az ásványcsomag tartalma:

- Szelenit kúp: tértisztítás, harmonizácó, béke

- Nyers turmalin: védelem, a káros energiák elnyelése

- Rózsakvarc (mini fiolában): a szeretet energiájának közvetítése

- Citrin: segít abban, hogy a pénzáramlás folyamatos legyen

- Shungit: az elektroszmogot semlegesíti

- Ametiszt: a nyugalmat biztosítja

- Nyers hegyikristály: a legerősebb szerencsehozó ásvány.

Az OTTHONT VÉDELMEZŐ ásványcsomag használata:

tedd egy kis tálkán a bejárató ajtó közelébe, vagy a nappaliba.

A képek között látható kártyával, díszcsomagolásban küldöm, így ajándéknak is tökéletes!

A kövek mérete: kb. 1-3 cm

A szelenit kúp mérete: 3 cm (kicsivel kisebb a képen láthatótól, ami 4 cm-es)

Az üvegfiola magassága: 2 cm

4 880 Ft 
4 380 Ft
Kezdete: 2023.10.02 A készlet erejéig!
Nincs raktáron

A szodalit a nyugalom, a belső egyensúly, az objektív gondolkodás köve. Növeli az önbizalmat, segíti az önelfogadást, enyhíti az álmatlanságot, nyugodt éjszakát biztosít. 

2 490 Ft

Legyen akár csak egy tízperces út a bevásárlóközpontba, vagy egy hosszabb utazás, egy kis plusz védelem az autóban sohasem árt :). Most olyan ásványokat válogattam össze, amelyek az autóban tartva segítik a biztonságos utazást, védelmet nyújtanak vezetés közben, segítenek összpontosítani végig az út során, de még az utazás miatti rosszullét megelőzésében is segíthetnek.

Az ásványcsomag tartalma:

- Ónix: az egyik legerősebb védelmező ásvány, szinte egy biztonságos védőbuborékot hoz létre az autód köré.

- Nyers turmalin: védelem, a káros energiák elnyelése

- Ametiszt: semmi sem hoz majd ki a sodrodból, kerülj bármilyen szituációba

- Hegyikristály: segítségével villámgyorsan átlátsz minden közlekedési helyzetet

- Tigrisszem: fokozza az éberséget és a koncentrációt, és feltölti az energiáidat

- Howlit: azt tartják róla, hogy utazás közben stabilizálja a látást, így segít megelőzni a rosszullétet az utazás során

Kiváló ajándék azoknak, akiket a féltünk a mindennapokban.

A VEZESS ÓVATOSAN, VÁRLAK HAZA ásványcsomag használata:

tartsd az ásványokat az autóban (pl. a kesztyűtartóban).

A képek között látható kártyával, díszcsomagolásban küldöm, így ajándéknak is tökéletes! A kártyát kérheted csak VEZESS ÓVATOSAN felirattal is.

A kövek mérete: kb. 1-2 cm

 

1 990 Ft
A merlinit az egyik legerősebb "mágikus" erejű ásvány, nem véletlenül kapta nevét Artúr király híres varázslója után. Egyik legjelentősebb tulajdonságának azt tartják, hogy felfedi a dolgok valóját, annak érdekében, hogy a körülöttünk lévő véletleneket, vagy "csodákat" ne illúziónak, vagy szerencsének tudjuk be, és rámutat arra, hogy a dolgok háttérében mi magunk, gondolataink, döntéseink, cselekedeteink állnak. Segít kapcsolatba lépni a természetes energiákkal, erőt meríteni az Univerzumból, ráhangolódni arra világra, amely nem ismer határokat, arra a világra, ahol az elképzelésből valóság lesz. Ebben a karkötőben a 6 mm-es merlinit hatását fazettált hegyikristállyal erősítettem tovább.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

9 990 Ft
Nem vásárolható!
Ha zárkóztál már be a fürdőszobába azért, hogy jól kisírd magad, úgy, hogy senki se lássa, akkor Te is tudod, hogy mi az igazi szívfájdalom. Lehet az oka egy kilátástalan helyzet, vagy egy igazságtalannak érzett veszekedés a pároddal, vagy egy fájdalmas szerelem, bármi... a lényeg, hogy belül nagyon fáj.... Ennek a fájdalomnak az enyhítésére a leghatásosabb ásvány a rodokrozit: segít feldolgozni a haragot, enyhíti a félelmet, segít túllépni a bizalmatlanságon, és ami még nagyon fontos: önbizalmat ad minden körülmények közt. Mint egy trükkös napszemüveg: rózsaszínben látod vele a világot :).
Ebben a karkötőben a rodokrozit erejét aurakvarccal erősítettem.

Felhasznált ásványok: rodokrozit, aurakvarc golyó - 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

9 990 Ft
Nem vásárolható!
13termék 113