Új jelszó kérése
Ékszerek
Termék részletek


ÖRÖK KAPOCS barátságkarkötő szett rózsakvarccal és teklagyönggyel

ÖRÖK KAPOCS barátságkarkötő szett rózsakvarccal és teklagyönggyel
3 990 Ft3990

     

Örs Vezér téri irodánkban a személyes átvétel ingyenes!

Nemrég kezdtétek az iskolát, most pedig érettségiztek!
Az együtt töltött évek alatt már megéltétek a barátság csodáját és talán még nem is gondoljátok, hogy mennyi élmény, emlék, közös nevetés vár még rátok!
Most még tanuljatok, izguljatok, de ne feledjétek: előttetek a világ és az elmúlt évek örök kapocsként kötnek össze benneteket!

Teklagyöngy színe: fehér (8 mm)

Ásvány: rózsakvarc (8 mm)
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 • Az alapár ár két darab karkötőt tartalmaz, több karkötős szett esetén az ár a legördülő menüben feltüntetett összegnek megfelelően módosul.

  Segítség méretválasztáshoz


  Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
  Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
  Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

 • Cikkszám
  barat012
Webáruház készítés