Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Lakásdekoráció

57termék 120

A piramis egy ősi szakrális szimbólum, mely a kozmikus energiák felemelkedését szimbolizálja, ezért úgy tartják, hogy a piramis formára alakított ásványok különleges tulajdonsággal rendelkeznek. A piramisok egy pontba, a csúcsba koncentrálják a begyűjött és felerősített energiát, és ezt sugározzák a környezetükbe. A rózsakvarc piramis különlegessége abban rejlik, hogy az angelit angyali energiáját ötvözi a piramis forma koncentrált erejével.

Az angelit hatása:

Az angelit igazi angyalhívó ásvány. Ennek a gyönyörű, lágy kék kőnek a nyugató rezgései segítenek kapcsolatot teremteni az angyalokkal, és a tőlük kapott spirituális útmutatás jelölheti ki az irányt lelkünk és valónk fejlődésének. Segít enyhíteni az kitörő érzelmeket, nyugtató energiája nem csak a tested, hanem az aurádat is átjárja.
Segíti a tudatos alvást, irányítható teszi az álmaidat, és minden kis üzenetet értelmezni tudsz, amit, az álmaidon keresztül kapsz a felsőbb hatalmaktól.

 

7 990 Ft

Az aragonit megtanít a szíveddel látni, és hogyan használd a szeretetet iránytűként az életben. Segít abban, hogy megszabadulj a ragaszkodástól, hogy elengedd a múlt drámáit, haragját. Ahelyett, hogy tovább rágódsz a bánatadon, a későbbiekben tapasztalatként fogod majd fel a történteket. Az aragonit üzenete: "Igen, ez volt, megtörtént, megtapasztaltam, de már nem kell tovább magammal cipelnem."

2 990 Ft

Kedves kis dekoráció, mely a bőség és szerencse energiáit közvetíti.

Az aventurin hatása:

Az aventurinnak már a neve is beszédes: az olasz "aventura", azaz véletlen szóból származik, ami arra a nagy szerencsére utal amelyet ez az ásvány adhat neked. Jellemzően olyan helyekről származik, ahol erős energiák kavarognak: az Amazon buja dzsungelei, Oroszország rejtelmes tájai, vagy Brazília zöld hegyei a főbb előfordulási helyei. A legendák szerint az amazonoknak az egyik szent köve volt, a királynőjük pajzsáról sohasem maradhatott le, így védve sérthetetlenségét, és erősítve nőiességét és hatalmát.

A szívcsakra köve, jó kapocsként működik távol élő szeretteinkkel, de vigasztalást és lelki felemelkedést is hozhat, ha éppen arra van szükséged.

Akár több szerencsére, akár több szeretetre vágysz, vagy egy kis segítségre az előre lépéshez, érdemes esélyt adnod az aventurinnak :).

 

 

2 990 Ft

A Buddha szobrok a belső béke, a harmónia és a nyugalom jelképei, hatással lehetnek az élet minden területére, segítenek az önismeretet, a pozitív gondolkodás elsajátításában, és a belső harmónia kialakulásában. 

A Buddha szobrok hatását az ásványok energiát tovább erősíti, segít az adott területre fókuszálni:

- rózsakvarc: szeretet és szerelem

- hegyikristály: egészség és általános szerencse

- aventurin: bőség és gazdagság

- fekete obszidián: védelem, negatív energiák semlegesítése.

 

 

3 990 Ft

Gyönyörű és mély jelentéssel bíró szelenit korong: a lótusz a tisztaságot és az újjászületést szimbolizálja, a meditáló Buddha üzenete pedig az, hogy  a belső béke és megvilágosodás a belső utazások során érhető el. A korongot használhatod meditációhoz, tértisztításhoz és az ásványaid feltöltéséhez egyaránt.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 8 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 

3 990 Ft

Csodálatosan színes csakraerősítő ágytakaró, mely élőben még szebb, mint a fotón. A mérete 230x200 cm. Csodaszép dísze lehet a hálószobának az ágytakaróként használva, de akár a nappalit is díszítheti bekeretezve, vagy egy sínre fűzve, de tulajdonképpen csak simán szögekkel is a falra rögzíthető.

8 990 Ft

Az életfa-szimbólum számos jelentése közül az egyik az, hogy a változások felé haladó úton a mában való stabilitást szimbolizálja.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 12 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 

4 990 Ft

A fekete holdkő az egyik legmisztikusabb ásvány, mely a legmélyebb titkos női energiákat is megmozgatja. Arra bíztat, hogy fedezd fel a "sötét" oldalad, ismerd meg a titkos énedet, és ítélkezés nélkül fogadd el ezt az énedet is. Fogadd el a múltad, ne rágódj rajta tovább!

Fogadd el a jelent, éldd meg a pillanatokat!

És fogadd el a jövőt, ne félj tőle előre!

És ha szembenéztél önmagadal, akkor már szembe tudsz nézni a világgal is, önbizalommal felfegyverkezve, büszkén és maximális energiával tudsz szembeszállni bármivel és bárkivel. A fekete holdkő örökre megváltoztathatja az életed!

 

 

12 990 Ft

Fluorit - elsősorban a tudás köve, mely láthatatlan segítség lehet a gyerekeknek is a tanuláshoz :).

Ezen kívül a fluorit az egyik legsokszínűbb és legsokoldalúbb ásvány, még felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre ajánlják:

1. Kitisztítja a gondolatokat, tisztítja a lelket és az aurát.

2. Eloszlatja a bizonytalanságokat, segít az igazságon alapuló döntések meghozatalában.

3. Felszabadít az aggodalmak alól.

4. Méregtelenít, mind fizikai, mind a gondolatok szintjén.

5. Kiegyensúlyozottságot és önbizalmat ad.

6. Földel és biztonságot nyújt.

 

Ez a gyönyörű, nyers, majdnem 70 dekás fluorit tömb kivételes dísze lesz a nappalidnak vagy a hálószobádnak.

19 990 Ft

Fluorit - elsősorban a tudás köve, mely láthatatlan segítség lehet a gyerekeknek is a tanuláshoz :).

Ezen kívül a fluorit az egyik legsokszínűbb és legsokoldalúbb ásvány, még felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre ajánlják:

1. Kitisztítja a gondolatokat, tisztítja a lelket és az aurát.

2. Eloszlatja a bizonytalanságokat, segít az igazságon alapuló döntések meghozatalában.

3. Felszabadít az aggodalmak alól.

4. Méregtelenít, mind fizikai, mind a gondolatok szintjén.

5. Kiegyensúlyozottságot és önbizalmat ad.

6. Földel és biztonságot nyújt.

 

5 990 Ft

Ha téged is elvarázsol a Hold, akkor ezt a gyönyörű, virágkoszorúkkal díszített Holdfázis falmatricát imádni fogod :)! Néhány mozdulat, és máris a szobádba varázsolhatod a Hold misztikus erejét e, és még csak kézügyesség sem kell hozzá! Csak húzd le az öntapadós matricákat a fóliáról, és ragaszd oda, ahová csak szeretnéd: jól tapad a falon, tapétán, csempén, de még az az ajtón vagy ablakon is. Én egy háromajtós felső szekrényt díszítettem vele, az első fotón az látható :).

 

2 990 Ft

A jáspis olyan energialöketet ad, mint az adrenalin: növeli a kitartásod és az állóképességed, és nem tudod szem elől téveszteni a célodat. A gyökércsakrához kapcsolódik, egyensúlyt biztosít és bátorságot kölcsönöz, egy igazi harcost varázsol belőled, színével pedig szenvedélyre és bujaságra ösztönöz. Lehetővé teszi, hogy szembenézz a valós vagy valótlan félelmeiddel, és azt is, hogy kezeld őket. Hozzásegít a lelki béke és a teljesség érzéséhez. Jelenlétedet erősíti a pillanatban, és segít abban, hogy ne gondold túl a jövővel kapcsolatos aggodalmaidat. 

Mindenki számára ajánlott, a KOS csillagjegyű hölgyeknek pedig az egyik legfontosabb szerencseköve.

2 490 Ft

Ha a koronacsakrád nem működik helyesen, akkor egyszerűen nem találod a helyed a világban. Akkor úgy érzed, hogy nem jó semmi, nem sikerül semmi, nem tudsz összpontosítani, és nem tudod kordában tartani a gondolataidat. Gyakran fájhat ilyenkor a fejed, önértékelési problémák léphetnek fel, és sorra romlanak meg a társas kapcsolataid. Ha azonban sikerül helyreállítani a helyes működést, sikerül majd észrevenni a mindennapok apró boldogságait, amik teljessé teszik az életet, élvezni az élet örömeit és felfedezni szépségét, és újra és újra motivációt kapsz a céljaid eléréséhez. A koronacsakra helyes működéséhez szükséges rezgések felerősítésében segíthet a koronacsakra szimbólumával, az ezer szirommal, és az Aum szimbólummal díszített szelenit lap.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 12 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 

4 990 Ft
Nincs raktáron

Egy szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet, de kis méretének köszönhetően az íróasztalodon is tarthatod.

2 990 Ft

Egy szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

4 990 Ft

Egy szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

4 990 Ft

Egy nagy méretű Buddha szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

8 990 Ft

Egy nagy méretű Buddha szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

8 990 Ft

Egy mécsestartó szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, a Namasté kéztartással az isteni szeretetet közvetíti, és tiszteletet fejez ki a másik emberben lakó isteni lélekkel szemben.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

5 990 Ft

Egy mécsestartó szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejlesztni. A Buddha, a Namasté kéztartással az isteni szeretetet közvetíti, és tiszteletet fejez ki a másik emberben lakó isteni lélekkel szemben.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet.

5 990 Ft
57termék 120