Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Ásványmandalák

2termék 12

Életerőt fokozó ásvány mandala szett. A karneol, rózsakvarc és hegyikristály kombinációja azokat az energiákat fogja megmozgatni körülötted, amik segítenek abban, hogy teljesebb, energikusabb és általánosságban sikeres életed élj.

Az ásványmandala használata:
Az ásványmandalák kirakására nincsenek kőbe vésett szabályok, hallgass nyugodtan a belső hangodra, elrontani nem tudod. 
Először is döntsd el, hogy mi az, amit a kirakással el szeretnél érni, amit be szeretnél vonzani az életedbe. Ezt próbáld a lehető legpontosabban meghatározni. Megerősítésképpen akár le is írhatod, vagy hangosan ki is mondhatod.

A mandalát rakhatod kívülről befelé, vagy belülről kifelé haladva, nincs szabály, a lényeg, hogy szimmetrikus alakzatot készíts. Dolgozz lassan, kirakás közben a figyelmed azon legyen, aminek érdekében, vagy bevonzására rakod ki a mandalát. Ha készen vagy, ismételd át a céljaidat, és maradj addig ebben a meditációban, amíg jól esik.

A mandalát hagyd állni néhány napig, elég 1-2 nap, de ha szeretnéd, tovább is maradhat, amíg eléred a célodat, vagy amíg úgy érzed, hogy szükséged van rá. Akár frissíthetsz is rajta, más alakba rendezheted ugyanazon cél érdekében az ásványokat, vagy ki is bővítheted. Ha elérted a célodat, szedd szét a mandalát, attól nem fogod elveszíteni azt, ami teljesült általa. (De faliképet is készíthetsz belőle, ha felragasztod a köveket a lapra.)

Ahhoz, hogy az ásványmandala működjön, természetesen nem elég kirakni a mandalát, tenned is kell érte, hogy megvalósuljon, amit szeretnél, a mandala csak segít neked, de nem helyetted dolgozik. A megvalósításban kövesd a szíved!

Remélem, hogy te is felfedezed az ásványokkal való teremtés sikerét, és számtalan lehetőséget tudsz bevonzani az életedbe!

 

 

2 990 Ft
Nincs raktáron
2termék 12