Új jelszó kérése
MYLA MAGAZIN - STÍLUS, ÉLETMÓD, KREATÍV TIPPEK
2012.10.09 10:32

Helytakarékos sminktartó 4 lépésben – a Te stílusodban!

Te is minden nap sminkeled magad? A készleted folyamatosan gyarapodik, a rendelkezésre álló hely pedig rohamosan csökken. Ismerős helyzet… Van egy jó ötletünk!

A fürdőszobában szinte az összes rendelkezésre álló helyet a szépítkezéshez használatos dolgaink, a számunkra szívmelengetően gyarapodó sminkkészletünk foglalja el? Ez nem is probléma, egészen addig, amíg szeretett fürdőszobánkat nem kell megosztanunk valakivel. A férj vagy barát bizony tud morogni, amikor lépten-nyomon egy-egy sminkkellékbe botlik. Természetesen van egy egyszerű és költséghatékony tippünk erre a helyzetre is!

 

Elsőként egy képkeretre lesz szükség; ezt kiválaszthatod a saját igényeid szerinti méretben és kerettel. A képkeretből az üvegre nem lesz szükség, ugyanis a cél érdekében éppen azt kell kicserélni egy megfelelő méretű fémlemezre – ilyen lemez minden barkácsboltban könnyedén beszerezhető. A fémlemezek általában ezüst színben kaphatók, ezért annak beszerzésével egy időben célszerű festékspray-t is vásárolni olyan színben, amelyik passzol a fürdőszoba stílusához, illetve a saját ízlésedhez. Továbbá szükség lesz még két kisebb műanyag tárolóra, szilikon ragasztóra és néhány pici pontmágnesre.

 

A kellékek tehát már megvannak, a sminktartó elkészítése pedig hihetetlenül egyszerű:
   • cseréld ki a képkeretben az üveget a fémlemezre;
   • a fémlemezt fújd le a Neked leginkább tetsző színre, a saját stílusodhoz, ízlésedhez igazítva;
   • a fémlemez megszáradása után a két kis műanyag tárolót a szilikon ragasztóval rögzítsd a képkeret alsó részére;
   • sminkkellékeid hátoldalára ragaszd fel a pici pontmágneseket.


4 lépés, és kész is a helytakarékos sminktartó, ami nem csak praktikus, de fürdőszobád dísze is lesz. Ugye, milyen egyszerű? Áldani fogod a napot, amikor veszed a minimális fáradtságot, és elkészíted magadnak!