Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

11:11 intuíció erősítő angyal aura, holdkő, angelit és szuper hetes ásványkarkötő
11:11 intuíció erősítő angyal aura, holdkő, angelit és szuper hetes ásványkarkötő
6 990 Ft

11:11 intuíció erősítő angyal aura, holdkő, angelit és szuper hetes ásványkarkötő

Az órára nézel: 11:11. És”véletlenül’ minden nap ránézel 11:11-kor az órára. Sőt, van, aki máshol is összeakad ezzel a mágikus számmal, nem csak az idő kapcsán. Ha te is így vagy vele, akkor biztosan elgondolkoztál már azon, hogy ennek a számnak van-e valamilyen jelentősége, vagy tényleg szimplán csak véletlen?

A 11:11-nek az ezotériában különösen erős energiát tulajdonítanak, így azok a pillanatok, amelyek kapcsolódnak hozzá, különös jelentőségűek. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy minden nap sorsfordító pillanatod van ebben az időpontban, de lehet, hogy pont akkor történik valami apróság, vagy pillantasz meg valamit, vagy hív fel valaki, ami, akár valamikor a későbbi életed során, majd fontos lesz számodra. 

Ha feltűnik ez a szám az életedben, azt jelenti, hogy erős az intuitív képességed, és ha ezt felismered, és helyesen használod, az Univerzum végtelen lehetőségei nyílnak meg előtted. Valószínű, hogy más jelek is vannak körülötted, amelyek még az utat is mutatják, csak eddig nem vetted észre őket, ezért érdemes megpróbálnod felfedezni ezeket, mert komoly útmutatást kaphatsz, hogyan élhetsz teljes életet, pont olyat, amilyet szeretnél. Vannak, akik úgy tartják, hogy a 11:11-el az angyalok üzennek nekünk, hogy “Figyelj, most történik valami, le ne maradj róla”! Ha már úgy érzed, hogy jó nyomon jársz, azaz mered használni az intuíciódat, ne habozz cselekedni is, hiszen bármennyire is képesek vagyunk akár csodát is tenni, de tettek nélkül magától nem fog megtörténni semmi sem.

A 11:11 energiáját az ásványok erejével is erősítheted:

  • angyal aura és angelit, az angyalokkal való “kommunikáció” támogatására
  • holdkő, a spirituális energiák erősítésére
  • és szuper hetes, amely segít felismerni az Univerzum jeleit


Felhasznált ásványok mérete: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

6 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
1111