Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÁLOMLILA regalit karkötő virág függővel
ÁLOMLILA regalit karkötő virág függővel
3 990 Ft

ÁLOMLILA regalit karkötő virág függővel

A lila szín titokba burkol, összemossa a képzeletet a valósággal, az álmot az élettel. Olyan, mint egy egy puha köntös, amely beöltözteti a világot egy misztikus lepelbe, átmenet a látható és láthatatlan között, ahol az érzelmek és gondolatok szabadon szárnyalhatnak. 

Ez a lila regalit karkötő nem csupán egy ékszer lesz a csuklódon, hanem a misztikus kifejezése is az érzéseidnek. A lágy lila szín felsejlik a regalit gyöngyökben, melyek ennek a varázslatnak egy-egy apró részletét hordozzák magukban. 

A lila virág medál a természet misztikus szépségével emeli tovább a karkötő szépségét.

 

Felhasznált ásványok: 

lila színezett regalit: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amire szeretnéd készíttetni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas_230929_2