Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

AZ ÉJSZAKA TITKOS KERTJE larvikit és hegyikristály karkötő
AZ ÉJSZAKA TITKOS KERTJE larvikit és hegyikristály karkötő
3 990 Ft

AZ ÉJSZAKA TITKOS KERTJE larvikit és hegyikristály karkötő

Az éjszaka leple alatt, mikor a csillagok fénye elmosódik, a gondolatok különleges táncba kezdenek: a jók megédesednek, a rosszak felerősödnek. Mintha egy elvarázsolt kertben sétálnánk, amiben minden máshogyan néz ki éjszaka, mint nappal, a jól ismert dolgok félelmetessé vagy néha mulatságossá válnak. A larvikit ebben az éjszakai sötétségbe borult kertben, azaz a gondolataid labirintusában mutatja meg a jól ismert ösvényeket, segít kiegyensúlyozni a gondolataidat, objektíven, kívülről láttatja a problémáidat, így segít megoldani azokat. Segítségével felismerheted, hogy a problémáid nagy része csak valami másnak az árnyéka, mely nem is olyan félelmetes, mint ahogyan azt gondolod. 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20231013