Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BELSŐ BÉKE foszfosziderit ásványkarkötő
BELSŐ BÉKE foszfosziderit ásványkarkötő
4 990 Ft

BELSŐ BÉKE foszfosziderit ásványkarkötő

BELSŐ BÉKE foszfosziderit ásványkarkötő
BELSŐ BÉKE foszfosziderit ásványkarkötő
6 mm-es foszfosziderit golyókból készült karkötő.
A foszfosziderit feltételezett hatása
A foszfosziderit gyönyörű pasztelles-púderes lila színe már ránézésre is nyugalmat és harmóniát sugároz, gyengéd rezgés árad belőle, energiája körbeölel, belső békét és nyugodt örömet hoz.
Rezgései megnyugtatják az elmét és enyhítik a szorongást, természetes stresszoldónak tartják. A szívcsakrához kapcsolódva erőt és bátorságot ad ahhoz, hogy át tudjunk lépni múltbeli sebeinken, és bármi is történt régen (akár ebben, akár egy előző életben), újra fogékonyak legyünk a szeretetre. Sokak szerint alkalmas az előző életek megértésére, azokból való tanulásra, így segít a jelenlegi életben semlegesíteni egy régmúltból származó, magunkkal cipelt stresszforrást, amit elengedve nyugodtabb és tisztább életet tudunk élni. Meditáció közben a harmadik szem csakrához kapcsolódva megkönnyíti a kommunikációt a szellemi vezetőnkkel és az angyali világgal. 
Segít megemelni a rezgésünket, segít abban, hogy megtaláljuk a legboldogabb, legegészségesebb és legbékésebb énünket.

 

Felhasznált ásványok:
- foszfosziderit 6 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas0810_01