Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BELSŐ LÁTÁS tigrisszem karkötő
BELSŐ LÁTÁS tigrisszem karkötő
1 990 Ft

BELSŐ LÁTÁS tigrisszem karkötő

A mai világunk egyik legnagyobb kihívása, hogy nyugalmat találjunk, összpontosítani, koncentrálni tudjunk az előttünk álló megoldandó feladatokra, és megtanuljunk egyszerre több dologgal foglalkozni. A tigrisszeme munka közben segít kizárni a zavaró, figyelmet elvonó külső hatásokat, és fenntartja a koncentrációt. Lecsendesíti az elmét, és segít az intuíciók intenzív megélésében, megértésében.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 990 Ft
Részletek
Tigrisszem golyókból (8 és 10 mm), és 8 mm-es üveg teklagyöngyökből készült karkötő.
Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, jelezd felénk.Kívánságra más méretben is elkészítjük.
A fém részek nikkelmentes fémötvözetből készültek.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
tigrisszem013