Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BODZAVIRÁG porcelán jáde, napfény aura és roppantott hegyikristály ásványkarkötő
BODZAVIRÁG porcelán jáde, napfény aura és roppantott hegyikristály ásványkarkötő
3 990 Ft

BODZAVIRÁG porcelán jáde, napfény aura és roppantott hegyikristály ásványkarkötő

Mi is eshetne jobban a nyári melegben, mint egy nagy pohár jeges-citromos-mentás-bodzás limonádé? Nyilván egy nagy pohár gin-tonic, vagy egy igazán száraz prosecco :), de mondjuk olyankor, amikor ezekhez még korán van, kétség kívül nincs jobb a bodzás limonádénál :). Először nézzük a receptet, rém egyszerű, a legnagyobb kihívás benne az, hogy olyan helyről tudj bodzát szedni, ahol minél tisztább a levegő:

- 8-10 nagy tányér bodzavirág (az "igazi" bodzaszörpkészítők és -ivók nem mossák meg a bodzavirágokat, mert sokat veszít a zamatából, de én addig hisztiztem, amíg természetesen leöblítettük őket bogártalanítás céljából)

- 5 liter víz

- fél kiló cukor (diéta? ugyan már...)

- 4-5 citrom felkarikázva, és ízlés szerint citromlé

- mentalevél, vagy mentaág.

Ezzel az égvilágon semmi mást nem szoktunk csinálni, csak beletesszük a bodzavirágot és a mentát az 5 literes üvegbe, rászórjuk a cukrot, belemegy a citrom és a citromlé, és teletöltjük vízzel. Elkeverjük, és betesszük a hűtőbe. Nálunk sohasem áll el több napig, vagyis sohasem sem marad belőle több napig, ezért tartósítószert nem teszünk bele, de amíg van, addig érdemes naponta megkavarni.

Na és most térjünk rá a karkötőre, hűsítő színei (majdnem) olyan hűsítőek, mint a bodzás limonádé: fehér porcelánjádéból, színezett élénksárga jádéból, napfény aurából (ami a hegyikristály egy speciálisan kezelt változata), és roppantott hegyikristályból fűztem, és igazi nyári hangulata van :). 

 


Felhasznált ásványok:

- porcelán jáde: 8 mm

- napfény aura: 8 mm

- színezett roppantott hegyikristály (halványzöld): 8 mm

- jáde (élénk sárga): 8 mm

 


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
061512021