Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT! rózsakvarc Anyák Napi ajándékcsomag
BOLDOG ANYÁK NAPJÁT! rózsakvarc Anyák Napi ajándékcsomag
5 990 Ft

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT! rózsakvarc Anyák Napi ajándékcsomag

Gyönyörű ajándékcsomag, melynek a főszereplője a rózsakvarc, a szeretet köve.

Az ajándékcsomag tartalma:
1 db rózsakvarc és roppantott hegyikristály karkötő (kérheted függő nélkül is)
1 db rózsakvarc splitteres fiola (4 cm)
3 db szappanrózsa (illatos fürdővíz készítéshez: csak szórd a szirmokat egy kád vízbe. Klasszikus szappanként, pl. kézmosásra, nem alkalmas)
1 db köszöntőkártya (alapból a "Boldog Anyák Napját" felirattal, de kérhetsz egyedi szöveget is (ezt a megrendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba tudod beírni)
1 db organzatasak

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

5 990 Ft
Részletek
Gyönyörű karkötő 8 mm-es rózsakvarc és roppantott hegyikristály gyöngyökből készült, strasszos köztesekkel díszítve, a fém részek nikkelmentes fémből készültek. A karkötő 16 cm-es átlagos méretű női csuklóra készítjük, de kérés esetén más méretben is elkészítjük.
Az egyedi méret nem jár többletköltséggel, ebben az esetben a megrendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatban kérjük beírni, hogy hány cm-es csuklóra készítsük a karkötőt.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
anyaknapi011