Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BUDDHA szelenit korong - fekete, 10 cm
BUDDHA szelenit korong - fekete, 10 cm
3 990 Ft

BUDDHA szelenit korong - fekete, 10 cm

BUDDHA szelenit korong - fekete, 10 cm
BUDDHA szelenit korong - fekete, 10 cm

Gyönyörű és mély jelentéssel bíró szelenit korong: a lótusz a tisztaságot és az újjászületést szimbolizálja, a meditáló Buddha üzenete pedig az, hogy  a belső béke és megvilágosodás a belső utazások során érhető el. A korongot használhatod meditációhoz, tértisztításhoz és az ásványaid feltöltéséhez egyaránt.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 8 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A lap átmérője: 10 cm.

(A küldött terméken a minta elhelyezkedése kismértékben eltérhet, és a szelenit puhaságából adódóan néhol kis mértékben egyenetlenebb lehet.)

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
szel240204_6